PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jorquera, a per la primera final contra el doble campió nacional

El xilè Nico Medina jugarà contra el seu exequip, amb el qual s’hi va classificar

Per El Periòdic

L’Inter celebra el títol.
L’Inter celebra el títol. | FAF

La Supercopa d’Andorra entre l’Inter d’Escaldes i l’FC Santa Coloma es disputarà avui a les 20.30 hores a l’Estadi Nacional. El doblement campió de la passada temporada i el club més llorejat del país buscaran el primer títol de la present campanya. 


Otger Canals, un dels entrenadors del conjunt blau-i-negre va fer una crida al sentiment tenint en compte la importància del duel: «És un títol i si no ens arriben les cames, ens haurà d’arribar el cor». Per la seva banda, el tècnic de l’equip colomenc, Albert Jorquera, tampoc va menysprear el trofeu: «Està clar que tot el que sigui guanyar i aconseguir títols, als entrenadors ens encanta». L’entrenador català, que va debutar com a responsable de la banqueta del Santa Coloma a la prèvia de l’Europa League, s’enfronta a la seva primera final com a tècnic contra l’equip que li va arrabassar els dos títols als seus jugadors fa només uns mesos.


A les files interistes, disputarà el partit el xilè Nico Medina, que la passada campanya es va classificar per jugar aquest campionat amb els colomencs, que arriben a aquest compromís havent afrontat ja un partit de la Lliga Multisegur aquest 2021, l’ajornat davant la UE Sant Julià, a diferència de l’Inter, que encara no s’ha estrenat aquest mes de gener.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT