PUBLICITAT

Ampliació de la residència d'avis de la Pobla de Segur

  • Flores inaugura les noves dependències, finançades amb el Fons Estatal
EL PERIÒDIC
LA POBLA DE SEGUR

Periodic
Flores i Bellera durant l'acte d'inaguració de la residència, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El Subdelegat del Govern espanyol, José Ángel Flores, va inaugurar ahir a La Pobla de Segur les noves dependències de la residència de gent gran Nostra Senyora de Ribera, finançades amb el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) amb una inversió de 340.000 euros que s'han destinat a l'ampliació de la residència i millora de l'espai, així com en l'execució d'altres millores de mobilitat fetes en el municipi.

A l'acte hi ha estat presents l'alcalde de La Pobla de Segur, Lluís Bellera, així com el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont, regidors de l'ajuntament i alcaldes de la zona. Flores i Bellera van visitar les obres d'ampliació dutes a terme a la residència geriàtrica, que han permès passar dels 240 metres quadrats a 520 metres quadrats útils i ampliar i equipar nous serveis i espais que s'ofereixen als 74 residents del centre, com ara fisioterapeuta, perruqueria, podologia, consultes sanitàries, sala d'estar i sala polivalent.

Bellera va agrair la iniciativa del Govern de l'Estat i va assegurar que «sense la inversió estatal no hagués estat possible dur a terme l'ampliació de la residència geriàtrica». Per la seva banda, Flores va destacar “la col.laboració institucional entre l'Administració de l'Estat i ajuntaments per executar els projectes acollits als fons estatals que han permès finançar obres necessàries».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT