PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els atletes de la FAA se superen a Alacant

Duna Viñals es fa amb un nou rècord nacional i aconsegueix la mínima pel campionat d’Europa sub-18

Per El Periòdic

Luque i Viñals durant la primera jornada del Jocs Iberoamericans.
Luque i Viñals durant la primera jornada del Jocs Iberoamericans. | FAA

Els atletes de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) van disputar ahir la primera jornada dels Jocs Iberoamericants (cadascun en la seva disciplina) que estan tenint lloc a Alacant. La nota més destacada la va protagonitzar la jove corredora Duna Viñals, en establir un nou rècord d’Andorra dels 400 metres tanques. La tricolor va aturar el crono amb un temps d’1.03.19, que li va suposar també el fet d’aconseguir la mínima per poder disputar el pròxim campionat d’Europa sub-18. Juntament amb Viñals també va córrer els 400 metres tanques Duna Viñals, que va registrar un temps d’1.05.91.


Després del debut de les dues atletes van seguir les proves per a Eloy Vilella, també en els 400 metres tanques en categoria masculina. Vilella va registrar la seva millor marca personal amb un temps de 56.12. 


Finalment, Miquel De Sa i Guillem Arderiu van prendre part en la prova dels 100 metres llisos masculí. De Sa va marcar un temps d’11.42, mentre que Arderiu va aconseguir la seva millor marca de la temporada en aturar el crono en un temps 11.39. Al tancament d’aquesta edició en paper encara quedaven proves per disputar-se. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT