PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino convoca un concurs públic per al subministrament d’equips de videovigilància

L'objectiu és tenir informació en cas d'incidències a la via pública

Per El Periòdic

El Comú d'Ordino vol ampliar la xarxa de videovigilància a la parròquia. Així, el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publicava aquesta setmana un edicte pel qual es convocava un concurs públic nacional per al subministrament i instal·lació d'equips de videovigilància a la parròquia d'Ordino.

Fonts del comú, en aquest sentit, han informat que la instal·lació en qüestió complementarà la implementació que es va iniciar l'any 2015. De fet, l'ampliació pretén cobrir tres noves zones en les següents localitzacions: el parc de la Cultia i la carretera del coll d'Ordino; la sortida del carrer Major i la plaça de la Closa. La instal·lació de càmeres, segons la corporació, permet obtenir informació en el cas d'incidències a la via pública, sigui de circulació, de vandalisme o de col·laboració amb el cos policial.

Pel que fa a les persones interessades a participar en el concurs, el text informava que la documentació -que es pot adquirir en paper a un preu de 20,75 euros o bé en suport informàtic a un preu de 15,75 euros- es pot retirar al servei de tràmits en horari d'atenció al públic o també es pot descarregar a la pàgina web, a l'apartat concursos. Quant a les propostes, han de ser presentades abans de les 12 hores del dia 16 de desembre i l'obertura dels plecs s'efectuarà el mateix dia a les 12.15 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT