PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xec de 232 euros per a l'Unicef fruit de la recaptació de l'Ordino Gourmet

L'import s'ha aconseguit gràcies a les vendes i donacions d'empreses i productors

Per El Periòdic

El director d’Unicef, Albert Mora, rep el xec de mans de Toni Corominas, director de Menja’t Andorra, empresa organitzadora del saló, i la cònsol menor i consellera d’Educació, Joventut i Cultura d'Ordino, Eva Choy.
El director d’Unicef, Albert Mora, rep el xec de mans de Toni Corominas, director de Menja’t Andorra, empresa organitzadora del saló, i la cònsol menor i consellera d’Educació, Joventut i Cultura d'Ordino, Eva Choy. | Comú d\'Ordino

El director d’Unicef, Albert Mora, ha recollit aquest divendres un xec solidari per valor de 232 euros, destinat a l’entitat benèfica, fruit de la recaptació del saló Ordino Gourmet, que es va celebrar en el marc del 30è aniversari de la Mostra Gastronòmica, els dies 11 i 12 de novembre. El lliurament ha tingut lloc a la sala del consell del comú d’Ordino, a càrrec de Toni Corominas, director de Menja’t Andorra, empresa organitzadora del saló. A l’acte també hi ha assistit la cònsol menor i consellera d’Educació, Joventut i Cultura, Eva Choy.

Segons informen des del comú, Menja’t Andorra compleix així amb el component solidari de l’esdeveniment que neix amb altres valors socials com el criteri de la sostenibilitat en els productes presentats i el seu parament. L’import aconseguit s’ha obtingut de les vendes i les donacions de les empreses i productors que han participat en la primera edició del saló gastronòmic. L’organització d’un gastrolab a la sala La Buna, amb degustacions i tallers gratuïts, a més de l’exposició i venda de productes gurmet, al pati i a l’Era Rossell, han estat la clau de l’èxit del saló Ordino Gourmet, en la seva primera edició, valoren des de la corporació. La xocolata, la mel, el vi i la confitura han estat els productes més demandats durant els dos dies, tot i que es va detectar una major afluència de gent el dissabte 12 durant tot el dia.

Pel que fa a dades d’assistència, un total de 163 persones hi ha assistit als set tallers realitzats. Alguns d’ells com el tast de formatges de pastor, la xocolata d’Andorra i el tast de vins d’altura, han obtingut el cent per cent d’ocupació. L’alta participació ha anat acompanyada de les nombroses intervencions, per part del públic assistent. Recordem que l’aforament estava limitat a trenta persones per incentivar aquest intercanvi entre ponents, productors i públic. Quant a la tipologia del públic, destaca l’assistència d’alguns dels xefs participants en la mostra i 'influencers' del sector.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT