PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra gairebé duplica el nombre de visitants acumulats des del principi d'any respecte de l'anterior

Durant l'octubre han entrat al país un 4,6% més de turistes i excursionistes

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de turistes al centre
Imatge d'arxiu de turistes al centre | Maricel Blanch

Andorra ha gairebé duplicat el nombre de visitants acumulats des del principi d'any respecte del 2021. Així es desprèn de les dades publicades avui pel Departament d'Estadística, on es posa de manifest que el creixement d'aquests 10 mesos ha estat del 93%. Aquesta dada fa referència al nombre de visitants-dia (suma dels excursionistes i dels turistes per la pernoctació mitjana).

En relació als resultats concrets del mes d'octubre, han entrat al país un total de 652.321 visitants, dels quals 414.488 han estat excursionistes (63,5%) i 237.833 turistes (36,5%). Això equival a un augment del 4,6% respecte del mes d'octubre de l'any passat. A la vegada, el nombre de turistes s'ha incrementat un 6%, mentre que el nombre d'excursionistes presenta un increment d'un 3,8%.

En darrera instància, l'informe posa de manifest que les dades acumulades dels últims 12 mesos presenten una recuperació en relació amb el mateix període referit a l’any anterior, amb un augment del nombre de visitants d’un +81,1%. Tant el nombre de turistes com el d’excursionistes augmenta un +122,5% i un +59,8%, respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT