PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Medina i Mijares es queden molt a prop del podi

Les joves de la FAE competeixen al gegant del National Junior Race italià a Alpe Cermis

Per El Periòdic

Les corredores de la FAE.
Les corredores de la FAE. | FAE

Carla Mijares, Íria Medina,  Jordina Caminal i Clàudia Garcia van estar presents ahir al gegant del National Junior Race italià a Alpe Cermis. Els resultats destacats van ser per Medina i Mijares, que van registrar una cinquena i sisena posició, respectivament, quedant-se molt a prop del podi.

D’altra banda, Caminal va ser 28a i Garcia no va poder finalitzar la cursa, en una jornada per a agafar ritme.

Medina va fer una millor segona mànega, en què va marcar el millor crono de tots, i això li va permetre guanyar posicions per ser finalment 5a amb un 1.51.73, a 0.87 de la guanyadora, la suïssa Sina Fausch (1.50.86), i a només 0.67 de la tercera plaça del podi, que va ser per a la italiana Ludovica Righi. Al contrari que Medina, Mijares va fer una millor primera mànega en què marcava el quart temps, però a la segona va patir una mica més, per ser finalment 6a amb 1.51.83, a 0.97 de la primera. Caminal, per últim, va fer el 28è temps amb + 4.43 en el que és el seu procés per agafar el ritme de la disciplina de gegant.

Alpe Cermis acull avui un segon gegant NJR, també amb participació de les corredores andorranes.

 

Josh Alayrach, entrenador: «Avui [ahir] s'han ficat ràpidament al ritme, estan agafant confiança. Carla [Mijares] molt bé a la primera, molt ben ficada. La segona hem estat fent força amb el tema de la pressió, per saber gestionar després moments importants i ja li ha costat una mica més. S'ha equivocat a escala de línies i el temps no li surt tan bé, però hi ha coses molt positives. Pel que fa a Íria [Medina], al contrari: primera pitjor, a contracorrent, i la segona mànega molt, molt bé. De fet, guanya la mànega, i això dona molta confiança per demà. Per part de Jordina [Caminal], surt més darrere, la pista es mou, està tou i es nota que no ha fet molts dies de gegant, li falta una mica de ritme, així que aprofitem aquests dies de curses per posar-ho tot al lloc".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT