PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ‘Nadal Xic’ oferirà més de 50 activitats a Encamp i al Pas

El programa inclou tallers, jocs, inflables, rebosteria i espectacles

Per El Periòdic

L’encesa de llums de Nadal a Encamp.
L’encesa de llums de Nadal a Encamp. | Comú d’Encamp/Ruben Calvo

El Nadal Xic oferirà més de 50 activitats per a tota la família a Encamp i al Pas de la Casa, del 23 de desembre fins al 5 de gener. Enguany, el programa contempla propostes musicals, tallers de treballs manuals i rebosteria, jocs, inflables, simuladors de realitat virtual, rondalles, espectacles de màgia i il·lusionisme, i sessions de cinema amb crispetes. Segons van informar des del comú, els actes es concentraran al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp i al Centre esportiu del Pas de la Casa. A més, els infants podran entregar les cartes en persona al Pare Noel el 23 de desembre, de les 10.00 a les 14.00 hores, i de les 16.00 a les 20.00 hores, al museu Casa Cristo i a l’oficina de turisme del Pas de la Casa. També podran fer l’entrega el 24 de desembre, de les 10.00 a les 14.00 hores, a Casa Cristo, però caldrà cita prèvia.

El 23 de desembre, ales 17.30 hores, hi haurà l’arribada del Pare Noel. A Encamp, la sortida de les carrosses serà des de Casa Cristo i aniran acompanyades de l’espectacle Artisalia Nabi fins al complex, on a les 18.00 hores hi haurà l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. Al Pas de la Casa, les carrosses sortiran des de l’oficina de turisme i estaran amenitzades per Moon Light Jugglers fins arribar al centre esportiu, on també hi haurà, de les 16.00 a les 19.00 hores, tallers de treballs manuals. Tant a Encamp com al Pas de la Casa es farà repartiment de coca i xocolatines abans de la recepció del Pare Noel.

Pel que fa a l’arribada dels Reis Mags, serà el 5 de gener, a partir de les 16.00 hores. A Encamp, l’escenari de rebuda serà el complex, i hi haurà pintacares fluorescent i tallers de treballs manuals de les 16.00 a les 19.00 hores. La recepció de Ses Majestats serà a partir de les 18.00 hores. D’altra banda, al Pas de la Casa, a les 16.00 hores, també hi haurà pintacares i tallers al centre esportiu, i a les 18.00 hores, es farà la tradicional baixada de torxes i focs artificials a la plataforma Grandvalira. Des d’allà, els Reis Mags i les seves carrosses, acompanyats per l’espectacle lumínic l’Orchestre Lumineux, aniran fins a la sala de festes, on es farà la recepció de Ses Majestats. En ambdues localitats, Encamp i el Pas de la Casa, hi haurà repartiment de coca i xocolatines a les 17.30 hores. 

La proposta d’activitats del Nadal Xic també preveu altres activitats. Així, les primeres propostes seran dos tallers de rebosteria, un a Encamp i l’altre al Pas de la Casa. Ambdós començaran el 23 de desembre a les 16.30 hores i consistiran en elaborar pinxos de fruita i magdalenes de Nadal. Entre altres, el 24 de desembre començarà amb inflables, jocs i ludoteca a Encamp, i també hi haurà jocs i simuladors de realitat virtual. El 26, 28 i 30 de desembre, a les 12.00 hores, hi haurà les Rondalles de Nadal amb Carol Caubet a Encamp. Pel que fa als espectacles de màgia, el primer tindrà lloc el 26 de desembre a Encamp i anirà a càrrec d’Enric Magoo. Al Pas de la Casa, el 3 de gener hi haurà l’actuació de màgia i il·lusionisme Voilà..., de Sergi Buka. A més, el 27 de desembre començaran les sessions de cinema amb crispetes amb la projecció de Rudolph a Encamp, i es continuarà amb Soul el 29 de desembre. 

Finalment, per tancar els dies 27, 29 i 30 de desembre hi haurà propostes musicals i concerts a Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT