PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig aconsegueix entrar al top15 a St. Moritz

El de la FAE assoleix el 14è lloc en la primera de les curses programades

Per El Periòdic

Puig després de la cursa a St. Moritz, ahir.
Puig després de la cursa a St. Moritz, ahir. | FAE

Roger Puig va prendre part ahir en la primera de les quatre curses programades per a la Copa del Món (WC) de paralpí de St. Moritz (Suïssa). L’andorrà va ser 14è a l’únic gegant WC que acull la cita suïssa, sent aquest el millor resultat de l’esquiador tricolor en la disciplina de gegant al circuit mundial i Jocs Paralímpics. Tanmateix, el de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) compleix amb l’objectiu que tenia d’entrar entre els 15 millors a aquest escenari.


Puig va marcar un crono de 2.13.94, a 10.50 del guanyador, el francès Arthur Bauchet, que es va imposar amb 2.03.44. A la primera mànega, l’andorrà va cometre algunes errades que li van pesar al final de la baixada. A la segona, Puig va assolir l’11è millor temps, situant-se més a prop dels seus rivals. Els pròxims tres dies, la competició de Copa del Món se centrarà en la modalitat d’eslàlom, finalitzant una primera gran posada en escena del tricolor, complint amb les expectatives establertes.


«Aquesta cursa, al final, ha sortit molt bé. Ha estat molt lluitada. La primera mànega ha sigut més difícil, amb algunes errades que m’han enviat darrere, però la segona m’he trobat més còmode», va declarar Puig, mentre afegia que «no ha estat perfecta, està clar, però hem aconseguit l’objectiu del top15 en la disciplina que em costa més». Per la seva part, el seu entrenador, Pol Aguilà, va dir que «tenim molt de marge per davant i encara tenim feina a fer, però el resultat és esperançador». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT