PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quatre persones detingudes a la frontera del riu Runer per intentar introduir droga al país

Les substàncies requisades són LSD, haixix, cocaïna, tusi, MDMA i ketamina, en diferents quantitats

Per El Periòdic

La droga trobada a dos dels detinguts
La droga trobada a dos dels detinguts | Policia d\'Andorra

La Policia ha arrestat quatre persones a la frontera del riu Runer per introduir droga al país. Les dues primeres detencions, d’una dona i un home no residents de 28 i 35 anys, es van produir dimecres a les 19.00 hores quan, durant un control rutinari, es va detectar que es trobaven en possessió de 4,5 grams de tusi, 1,5 grams de cocaïna, dos segells d’LSD i 2,5 grams d’haixix. La tusi es coneix popularment com cocaïna rosa i és una barreja d’aquesta substància amb MDMA i LSD. També se l’anomena la cocaïna dels rics, pel color i l’efecte que té, i pel seu preu, ja que un gram d’aquest estupefaent ronda els 100 euros, mentre que el de cocaïna se situa en els 60.  

D'altra banda, ahir a les 16.45 hores, es van efectuar les altres dues detencions. En aquest cas, els agents van arrestar dos homes no residents de 19 i 20 anys, a qui se’ls va trobar 1,6 grams de cocaïna, 5,1 grams d’haixix, 1,3 grams de ketamina i quatre pastilles d’MDMA amb un pes de 2,5 grams. Des del cos d'ordre destaquen que, en tots els casos, la droga es va poder localitzar gràcies als gossos especialitzats en recerca d’estupefaents.
 

Altres detencions

Paral·lelament, des de la Policia informen que, dijous a la nit, van detenir dos homes més, residents de 53 i 32 anys, a Sant Julià de Lòria com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat per amenaces mútues de mort a través de missatges i fotografies enviades per WhatsApp. En una de les imatges, l’home de 32 anys mostrava un ganivet d’11,5 centímetres que els agents li van requisar posteriorment al seu domicili. I, d'altra banda, la matinada d’aquest divendres, prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, s’ha arrestat un altre home, no resident de 21 anys, per insultar els agents de Policia.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres s’ha arrestat una persona, no resident de 37 anys, per positiu en tòxics i 11 persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Una d’elles, un home resident de 30 anys amb una taxa d’1,57, també conduïa sota els efectes de les drogues. Quant a la resta, vuit d’ells tenen entre 20 i 38 anys i se’ls ha detingut per conduir amb taxes d’entre 0,90 i 1,86.

Dos més han estat arrestats arran d’accidents amb danys materials. El primer, un no resident de 20 anys amb una taxa de 0,96, va ser detingut dimecres a les 10.00 hores després de perdre el control del vehicle a la CG-2 en l’encreuament amb la carretera de Grau Roig. El segon, un resident de 24 anys amb una taxa d’1,95, va ser detingut la matinada de dijous passades les 04.00 hores després d’un accident de circulació a Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT