PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany exhibirà una mostra sobre Frida Kahlo

La mostra serà a l’avinguda Carlemany de l’1 de juliol al 30 de setembre

Per El Periòdic

Imatge recurs de l’artista mexicana Frida Kahlo.
Imatge recurs de l’artista mexicana Frida Kahlo. | El Periòdic

El comú d’Escaldes-Engordany exhibirà una mostra expositiva sobre Frida Kahlo de l’1 de juliol al 30 de setembre a l’avinguda Carlemany. L’exposició inclou un conjunt de deu escultures de grans dimensions de l’artista mexicana que estaran repartides al llarg de la zona comercial i en direcció al centre històric.

Les figures han estat creades expressament per aquesta mostra i són d’alta qualitat, fetes amb resina de polièster, un material molt resistent. Pel que fa al disseny, algunes són més realistes i altres s’han elaborat amb colors plans, tenen una alçada de gairebé dos metres i una amplada i profunditat d’un metre.

També s’inclou una mostra formada per cinc suports expositius amb informació de la vida i obra de Frida Kahlo, i amb imatges de grans dimensions de les seves obres més representatives.

L’objectiu del comú d’Escaldes-Engordany és apropar l’art a tothom, tenint en compte que la seva ubicació permetrà que els vianants coneguin l’artista. A més l’exposició crearà un passeig alt cap a la part altra, conduint els espectadors cap al centre històric de la parròquia i a infraestructures culturals com el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) i el Museu Thyssen. La corporació va aprovar la contractació directa de l’exposició el passat 18 d’abril en la sessió de la junta de govern a l’empresa Reunió de Papaia per un import de 30.828 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT