PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Un partit equilibrat on l’Andorra i el Leganés tenien molt poc a perdre

Sarabia es mostra content amb el resultat i amb la temporada en general

Per Maria Lozano

Un instant del partit contra el Leganés.
Un instant del partit contra el Leganés. | FC Andorra

«L’equip ha estat donant la cara durant tot l’any, en tots els estadis i amb tots els rivals amb més o menys encert», aquestes eren les declaracions de l’entrenador Eder Sarabia després del partit contra el Leganés al camp del rival.

El partit, que va acabar en empat a 1, va oferir emoció en un duel obert amb alternatives en les dues àrees tot i no tenir objectius importants de cara al final de campionat, ja que estan salvats els dos.

Així doncs, durant els primers minuts del partit l’Andorra va tenir la possessió, tot i que no avançaven de mig camp per la pressió que exercien els locals: «nosaltres volíem ser agressius des del principi, perquè si ells ens començaven a superar nosaltres podríem patir», explicava Sarabia. I és que a partir del minut 15, quan els tricolor van començar a trepitjar l’àrea rival gràcies a un córner, va ser quan els de Sarabia es van començar a animar fins a aconseguir el gol al minut 25: en un altre córner, Orellana feia un gran centre i Pastor rematava fins a la xarxa. Només un quart d’hora després, el Leganés va empatar després d’un xut creuat de Karrikaburu.

Després del descans, el duel va continuar amb un partit molt equilibrat entre els dos equips. Els tricolor anaven pressionant al Leganés amb una possessió alta, fent que els locals es tanquessin dins la seva àrea. Tot i així, després del primer quart d’hora de la segona part van canviar els torns: el Leganés va començar a aprofitar més les pilotes, fent que els tricolors es comencessin a sentir incòmodes, fins al punt de marcar dos gols que es van anul·lar.

Del partit, l’entrenador de l’FC Andorra va explicar que «esperava que fos un gran partit d’espectacle i d’ocasions», com al final va ser, un partit emocionant entre dos equips.»

Respecte a la temporada, Sarabia remarcava que els queden quatre entrenaments i un partit a casa i que anar a Leganés per a ell és un premi: «hem normalitzat estar a segona divisió, i cal destacar que el Leganés fa poc estava a primera», comentava. Amb aquest partit, l’FC Andorra es continua mantenint en el Top de la classificació de segona divisió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT