PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Altimira marxa de l’FC Andorra i Ratti renova per tres temporades

El lateral deixa el club després de dos cursos, i el porter amplia el contracte fins al 2026

Per Pol Forcada Quevedo

Adrià Altimira durant un partit d’aquesta temporada.
Adrià Altimira durant un partit d’aquesta temporada. | @FCANDORRA

El que era un altre secret a veus d’aquest mercat de fixatges era la marxa d’Adrià Alti Altimira, que finalitzava contracte el pròxim dia 30, i l’FC Andorra va comunicar ahir que no continuarà a les files d’Eder Sarabia, tot i tenir una oferta de renovació sobre la taula. 

El lateral de Cardedeu va arribar l’estiu del 2021 procedent de la UD Melilla, i deixa l’entitat tricolor després de dues temporades i 68 partits. La temporada d’enguany ha participat en 39 duels, sumant un total de tres assistències i un gol. El català es va convertir en un dels noms propis del conjunt del Principat, sent un carriler per excel·lència. A nivell defensiu destaca pel seu marcatge, velocitat i capacitat de replegar, mentre que en l’aspecte ofensiu ha estat un referent per la banda dreta. Encara sense saber-se el seu nou destí, tot apunta que farà les maletes cap a la Primera Divisió. 

L’altra cara de la moneda de la jornada d’ahir va arribar amb la renovació de Nico Ratti, que amplia el seu contracte amb el club per tres temporades més, és a dir, fins al 2026. El porter i capità de l’FC Andorra va arribar al 2019 per a disputar la seva segona etapa a l’entitat, i és un dels tres supervivents que queden des de l’inici del nou projecte. 

Així doncs, l’argentí ha celebrat amb els andorrans tres ascensos i ha defensat la samarreta tricolor en cinc categories diferents: Primera Regional, Primera Catalana, Segona Divisió B, Primera RFEF i Segona Divisió.

Ratti ha disputat aquest curs 20 matxs, i en total en porta 149, i després de la signatura del nou contracte va assenyalar que «Andorra és casa meva i no m’imagino cap altre escenari que no sigui seguir aquí. Hem fet història i vull continuar aconseguint èxits al club».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT