PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra s’enfronta a la «temible» Israel en el seu partit número 200

Els tricolor es retroben amb la selecció israeliana, però esperen que aquesta vegada el resultat sigui positiu

Per Sònia Lecha

Els jugadors de la selecció andorrana en l’entrenament previ al partit contra Israel.
Els jugadors de la selecció andorrana en l’entrenament previ al partit contra Israel. | FAF

La selecció andorrana s’enfronta avui a l’Israel, el què serà el partit 200 dels tricolor. En la roda de premsa d’ahir, el jugador de la selecció andorrana Marc Pujol, va expressar que «ens fa especial il·lusió poder complir aquests 200 partits. Quant a l’equip en els últims anys hem fet un salt de qualitat important». Pujol va afegir que els agradaria «que el partit el poguéssim rubricar amb una victòria». 

En la roda de premsa, al jugador de la selecció andorrana se li va preguntar per la selecció d’Israel i tot i que va dir que era més aviat una pregunta enfocada a l’entrenador, va comentar que «és un equip que té un joc ofensiu important», tècnicament té bons jugadors, els quals tenen un bon joc a nivell de posicions i són ofensius. Pujol es va sincerar dient que «és un equip bastant temible a nivell ofensiu». Tot i això, el jugador tricolor va ser positiu i va comentar que avui intentaran competir al partit, «com fem sempre i esperem treure un resultat positiu». 

Fent referència al matx que van jugar contra la selecció suïssa, el seleccionador andorrà, Koldo Álvarez, va comentar que «ens hem de centrar en les coses a millorar». Coincidint amb el jugador Marc Pujol, Álvarez va compartir que la selecció d’Israel té un joc ofensiu perillós «per la profunditat que donen els jugadors situats als laterals». 

Álvarez, conscient del potencial que té la selecció d’Israel, va deixar molt clar que «hem de donar la nostra millor versió, si no ens faran patir de valent». 

Contra la selecció israeliana s’han enfrontat quatre vegades i totes han perdut. Álvarez va assegurar que avui «és probable que ens trobem a una Andorra humil amb ganes de fer moltes coses, de sumar accions ben fetes i que el resultat obtingut sigui conseqüència de la feina feta».

Com a valoració global, Andorra ha aconseguit «reduir el nombre de gols encaixats i hem estat capaços de marcar en més ocasions», va explicar Álvarez. Esperem que la feina feta doni els seus fruits en el partit d’avui. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT