PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, l’equip amb més possessió i percentatge de passes

El conjunt d’Eder Sabia és el que menys grogues ha rebut de tota la competició, amb un total de 66

Per Pol Forcada Quevedo

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia.
L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. | @FCANDORRA

Fa menys d’una setmana que la Lliga SmartBank va tancar el curs 2022-23 amb l’ascens de l’Alavés, que acompanya a Las Palmas i el Llevant a Primera Divisió, però ja fa quasi un mes que va finalitzar la lliga regular. El conjunt tricolor va tancar el seu primer any al futbol professional amb estadístiques destacables, tot i que veient el nivell mostrat al llarg de la competició, no acaben de sorprendre. Doncs bé, els de Sarabia van liderar la possessió de la pilota i el percentatge de passades encertades.

Pel que fa a la primera dada, el combinat del Principat va dominar la possessió de l’esfèric amb un 67,62%, només seguit de prop d’un nouvingut a la Lliga EA Sports (fins aquest curs, Lliga Santander), Las Palmas, amb un 66,25%. El podi el tanca ja més lluny un altre ascendit, el Granada, amb un 54,91%. La segona estadística que lidera l’FC Andorra és amb l’encert de les passades, amb un 88%. El conjunt canari torna a ser el segon en aquest aspecte, però amb un pèl més de diferència, amb un 85,7%. El Vila-real B i el Cartagena són tercers amb un 81,1%.

A més, l’equip d’Eder Sarabia destaca amb una alta dada que lidera, la de menys targetes grogues rebudes. En 42 jornades en va rebre un total de 66, 12 menys que el penúltim que menys en va veure, el Mirandés, i molt lluny de les 134 que va fer la Ponferradina, el conjunt que més en va rebre.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT