PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es reforça amb Julen Lobete, que arriba cedit del Celta

Bakis abandona oficialment el club després que aquest no acceptés les seves pretensions econòmiques

Per Pol Forcada Quevedo

Lobete en la seva presentació amb el Celta, equip que el té en propietat.
Lobete en la seva presentació amb el Celta, equip que el té en propietat. | RCCELTA

Sembla que l’FC Andorra només fa que perdre efectius. De fet, dos jugadors més ho van fer ahir, però durant la jornada, l’entitat va anunciar un fixatge per a reforçar la davantera tricolor de cara el curs vinent. El Diari d’Andorra ho va avançar el dilluns, i no era més que un altre secret a veus, però ahir es va fer oficial l’arribada de Julen Lobete, procedent del Celta de Vigo. 

Per a aquelles persones que no el coneguin, Lobete és un davanter mòbil de 22 anys, que també pot caure escorat a la banda esquerra, amb una gran capacitat associativa, i que aterra al Principat en qualitat de cedit per un any. L’espanyol es va formar a les categories inferiors de la Reial Societat, i a l’estiu passat va canviar el conjunt de Sant Sebastià pel Celta. Tot i això, aquesta temporada l’ha jugat en qualitat de cedit al RKC Waalwijk de l’Eredivisie, on ha disputat 29 partits –12 de titular– i ha anotat quatre gols. Més enllà de la lliga holandesa, l’atacant també té experiència al futbol professional espanyol després de combinar el primer equip i el filial de la Reial el curs 2021/22: 13 duels i dues dianes a primera –amb gol inclòs en el Camp Nou– i 23 partits i un gol amb el segon equip.

L’espanyol, format en les categories inferiors de la Reial Societat, arriba a l’entitat tricolor per una temporada

Per a fer memòria, cal recordar que Lobete podria, fins ara, no portar gaire bons records als aficionats de l’FC Andorra perquè va ser l’autor del gol a la pròrroga que va eliminar el club del Principat de la promoció d’ascens del curs 2020/21. 

Bakis diu adeu / Feia gairebé un mes i mig que es parlava del fulletó de Sinan Bakis, que justament ahir va finalitzar contracte amb l’FC Andorra, un contracte que no s’ha renovat. Segons fonts de l’entitat tricolor, va ser el mateix club que no va acabar acceptant les altes pretensions econòmiques del davanter turc. Amb tot, al màxim anotador del conjunt de Sarabia aquesta temporada amb 12 gols se l’ha relacionat amb diversos equips de Primera i Segona Divisió, i tot apunta que es quedarà a la categoria de plata del futbol espanyol. Sembla ser que el Reial Saragossa serà el destí, on firmarà per tres anys i ho farà amb un sou superior als 750.000 euros bruts més una prima de fitxatge.

Qui tampoc continuarà al Principat serà Eudald Vergés, que també va acabar ahir contracte i des del club no se l’ha renovat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT