PUBLICITAT

Feminisme agosarat

GLÒRIA GURDÓ
PERIODISTA

Periodic
Foto:

No hi va haver treva per Nadal per als membres actius de Femen. Una activista de l'associació feminista va pertorbar la missa del Gall, la nit del 4 de desembre a Colònia, assistint-hi amb els pits nus. Després d'atansar-se a l'altar, sense cap mena de pudor, l'activista va aconseguit frenar l'ofici per expressar les seves reivindicacions. En topless i decidida a lluitar va manifestar el seu desacord amb els propòsits mantinguts per l'Església catòlica.

La jove de 20 anys va interrompre la missa per reiterar el seu desacord amb els posicionaments antiavortistes del Vaticà. «Femen va demanar al Vaticà de deixar de difondre idees medievals perquè coincideixi amb el món modern i per promoure els drets humans», diu el portal internet de femen.org on també hi ha el vídeo d'aquesta agosarada aventura. Amb tot, la interrupció de l'ofici va durar pocs minuts ja que la noia va ser ràpidament interceptada per agents de seguretat i escortada fins a la sortida de la catedral, per ser expulsada del temple.

L'endemà però, el vídeo de la seva irrupció a la missa de Nadal va ser difós a través d'Internet. El vídeo filmat en el moment de l'acció tampoc no va trigar gens a ser retransmès a les xarxes socials que s'utilitzen amb més freqüència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT