PUBLICITAT

Una sogra irascible

FERMÍN BOCOS

Han trigat, però els Mossos d'Esquadra han trobat la persona que (presumptament) va agredir fa uns dies Pere Navarro, secretari general del PSC i exalcalde de Terrassa.

En realitat va ser ella mateixa qui es va presentar en una comissaria per –en saber que anaven darrere dels seus passos– donar la seva versió del que ha passat en una basílica de Terrassa.

L'agredit i els que amb ell es trobaven al temple per assistir a un acte familiar (una comunió), van relatar al seu dia que una senyora de mitjana edat se li havia acostat i després d'insultar-lo –l'expressió emprada posava en dubte l'honorabilitat familiar– li va propinar un cop de puny. La versió proporcionada per la presumpta agressora, és una altra. Segons ella, no hi va haver violència física. «Només» li va dir « fill de puta» i després, el va empènyer. Ha dit més la senyora en qüestió. Ha dit que va increpar Navarro perquè quan era alcalde, la «senyera» que oneja al balcó de l'Ajuntament de Terrassa, «estava bruta». Tal com sona.

Coneguda la naturalesa de la «coartada» oferta per tan irascible dama –que va resultar ser la sogra d'un regidor de Convergència en un poble proper–, el «conseller» d'Interior de la Generalitat (senyor Espadaler) s'ha afanyat a dir que l'incident, l'agressió soferta per Pere Navarro, no té res a veure amb el clima polític de tensió que genera la deriva independentista. Escoltant al conseller he recordat una famós errada publicada fa uns anys per un diari de Barcelona.

Era un titular de la crònica de successos que despatxava de manera expeditiva les circumstàncies que –segons el redactor– «havien donat peu» a un parricidi: «Mata la seva dona perquè li va servir la sopa freda i a la seva filla, sense cap motiu». Doncs en aquestes estem. «Sense motius», però amb violència. 

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT