PUBLICITAT

El Comú ha entés que amb l’aigua no es pot jugar

La crisi de l’aigua a Escaldes-Engordany necessitava una reacció contundent i sembla que ha arribat. No podia ser que cada dia els veïns, comerciants, restauradors, hotelers i qualsevol persona resident a la parròquia estigués patint tot mirant el cel per si tornava a caure una gota d’aigua.
 
Ara que ja s’han anunciat les mesures que es prendran per intentar pal·liar la situació, primer de tot ens hem de felicitar, perquè això deixa clar que les autoritats comunals tenen ben present el problema, i que no volen deixar passar un segon més sense solucionar-ho. Però s’ha d’anar amb cura i estar molt a sobre de la feina que s’està fent, perquè en joc hi ha molt més que una dutxa diària. 
 
L’aigua és el bé més preat que hi ha al món i ho és no només perquè renta, sinó que és fonamental per a la vida, així que els veïns de la parròquia no poden estar en tensió perquè no saben si el que beuen és aigua potable o aigua amb sediments, i la responsabilitat del comú escaldenc i de Capesa ha d’estar per sobre, perquè no es tracta d’una broma. Això s’ha entés des del primer dia, però les reaccions han arribat ara, i el que hem d’exigir des de la ciutadania és que la celeritat sigui la primera pedra, i que les coses es facin de la millor manera possible. 
 
El missatge de Capesa de que no hi ha risc zero no acaba de tranquil·litzar, però és de suposar que la situació és tan complicada que implica que, tot i les solucions que s’hi aporten, entri en la lògica que en qualsevol moment alguna cosa erri, fonamentalment perquè les obres comencen encara avui i perquè almenys passaran uns dies fins que la solució momentània, que no definitiva, arribi. Així que la calma ha de regnar en aquesta situació, perquè la reacció ha arribat i perquè la intenció és de trobar la sortida correcta.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT