PUBLICITAT

Andorra La Vella

Andorra veurà la Champions

Els abonats al pack Futbol o Premium poden adquirir el servei sense tenir costos addicionals

Per ESTEFANIA GRACIA

Andorra Telecom inclou la Champions League al seu servei amb el canal BeIN Sports
Andorra Telecom inclou la Champions League al seu servei amb el canal BeIN Sports | EL PERIÒDIC
Els ciutadans del Principat ja poden estar tranquils, la Champions League ha arribat a Andorra Telecom. Després d’estar expectants per veure com s’acabava solucionant la problemàtica ocasionada entre les companyies d’Espanya, finalment l’operador andorrà ha pogut adquirir la Champions League i l’ha introduït en la seva oferta televisiva.
 
L’emissió –ja en funcionament des d’ahir– es fa a través del canal BeIN Sports, al dial 205. D’aquesta manera, els clients d’Andorra Telecom que disposen del pack Futbol o Premium, així com els locals públics, ja disposen de l’emissió del canal d’una forma totalment gratuïta, «tan sols han d’apagar el descodificador i tornar-lo a engegar i ja se’ls actualitza automàticament el servei», va remarcar ahir el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall. 
 
Els clients que tinguin el pack Movistar+Familiar també poden gaudir de la Champions League per 8,95 euros al mes (I.G.I no inclòs), però per poder activar el servei, aquests primer hauran de trucar al 115. 
BeIN Sports no només retransmet la Champions League, també ofereix Europa League, Premier League, Copa Holandesa , Copa Libertadores , Copa Sudamericana , Copa de Brasil, Seria A, Lliga Portuguesa, Copa Alemana, Lliga Belga, Copa Holandesa, Primera divisió Femenina i UEFA Youth League.

Abonats al servei / Actualment Andorra Telecom compta amb 2.300 abonats als packs Futbol i Premium. Mentre que té 90 locals públics en el seu servei. Però segons Casadevall, aquestes xifres variaran, «esperem que amb la introducció de la Champions en la nostra oferta televisiva tinguem més altes, ja que ara ho tenim tot». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT