PUBLICITAT

El paper no és transmissor del coronavirus

Durant els mesos que dura la pandèmia, s’han portat a terme des de les institucions més elevades en els àmbits mèdic i científic multitud d’estudis per conèixer la manera de desenvolupar-se de la Covid-19 i els elements que empra per a traslladar-se. Organismes públics i privats han investigat i continuen fent-ho per tal de combatre el coronavirus i poder-lo erradicar, en una pandèmia que ha tingut uns efectes i conseqüències que ben pocs es podien imaginar mesos enrere. 

En els diversos estudis d’expansió de la malaltia que s’han desenvolupat sobre la propagació del virus, en cap s’ha trobat que el paper sigui transmissor. L’Organització Mundial de la Salut, el màxim organisme internacional en matèria sanitària, torna a assegurar que no hi ha cap indici que el paper sigui un conductor de la Covid-19, per tant, no existeix cap mena de perill en compartir qualsevol objecte fet amb aquest material, com pot ser un periòdic, un llibre o una carta d’un bar o restaurant. La seguretat és total per a les persones. Aquest fet es fa més evident al Principat a partir de dilluns, amb l’obertura d’establiments com restaurants, hotels i bars, que tindran l’oportunitat de comptar amb periòdics per als seus clients.

La premsa d’ençà que va començar la pandèmia es va considerar un servei essencial per a la població, ja que els mitjans de comunicació són els encarregats de fer arribar a les persones els fets que es produeixen, informant de tot el que succeeix en un període tan excepcional com està sent el provocat per la crisi sanitària del coronavirus. El perill encara existeix i per aquest motiu és important que els periòdics es puguin trobar en qualsevol indret en el seu format de paper, com a font d’informació per al ciutadà, acompanyat sempre de la versió digital.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT