PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els tricolor guanyen i s’emporten el Trofeu Ciutat de Tarragona

La primera victòria en pretemporada de l’FC Andorra motiva, però també dona un toc d’atenció als jugadors

Per Sònia Lecha

Els jugadors de l’FC Andorra amb el Trofeu Ciutat de Tarragona.
Els jugadors de l’FC Andorra amb el Trofeu Ciutat de Tarragona. | FC Andorra

Els 80 minuts del partit es van viure en tensió. El quart partit de pretemporada, era contra el Nàstic de Tarragona en el qual en aquesta ocasió, guanyar comportava obtenir el Trofeu Ciutat de Tarragona. 

Els tricolor van fer un mal partit, però van aconseguir donar-li la volta en els últims 10 minuts. Sarabia va formar una defensa que, en molts moments de la temporada podria ser perfectament la titular. La parella de centrals va estar formada per Arroyo i Vilanova, mentre que els carrils van estar coberts per Petxa i Pampín. Pel que fa a la parcel·la ofensiva, el tècnic va aprofitar per donar entrada a molts juvenils, una manera de voler-los ajudar a marxar amb un bon sabor de boca. Tot i les bones posicions dels jugadors, no van aconseguir plasmar-ho en el marcador, ja que la primera part no va ser bona. 

Per si no era poc, la segona part tampoc va començar amb bon peu. Un error de Raúl Lizoain en el blocatge d’una centrada feta pel lateral, el jugador va deixar la pilota als peus de Jaume Jardí i només hagués d’empènyer la pilota cap a la porteria i capgirar el marcador a favor dels del Nàstic de Tarragona. Una acció que va jugar una mala passada i va afectar en l’àmbit psicològic als jugadors de l’FC Andorra. 

Les coses bones es fan esperar i això mateix va passar amb l’empat de partit que no va arribar fins al minut 82. L’alegria als tricolor la va donar el qui s’ha convertit en l’home gol de la pretemporada, Manu Nieto, que va poder guanyar el pols al porter i va marcar el gol de l’empat, banyat d’esperança. 

Minut 90, els nervis a flor de pell, però es mantenia l’esperança. El protagonista de l’anterior gol, Nieto, va lluitar una pilota fins a la línia de fons, quan la defensa la deixava sortir i va convertir aquesta errada amb una assistència de gol per a Rubén Bover. El migcampista va enviar la pilota al fons de la xarxa, regalant un gol i una victòria a l’equip. Enmig de la següent jugada, l’àrbitre va assenyalar el final de partit i els tricolor van celebrar la seva primera victòria de la pretemporada. Un fet que, a més a més, els van fer amb el Trofeu Ciutat de Tarragona. 

Els tricolor han d’aprofitar l’alegria i la motivació d’aquesta victòria per a preparar-se pel pròxim partit de temporada, que serà divendres 4 d’agost a les 19.00 hores contra el Huesca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT