PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sarabia espera un Cartagena «molt bo» tot i les seves carències

L’entrenador tricolor comunica que Moreno no jugarà per evitar una recaiguda d’una lesió que va patir

Per Joan Jiménez

Imatge de l’anterior partit entre l’FC Andorra i l’FC Cartagena.
Imatge de l’anterior partit entre l’FC Andorra i l’FC Cartagena. | FC Andorra

L’FC Andorra rep avui la visita del Cartagena en el que serà l’estrena de l’equip a casa aquesta temporada. Eder Sarabia va comparèixer ahir en roda de premsa prèvia a aquest important matx.

Un rival perillós, però amb carències / El Cartagena visita el Principat amb bastants forats en el seu planter i havent de tirar molt de joves de la pedrera. Segons informa ‘La Opinión de Murcia’, l’equip blanc i negre porta un mes sense fitxar i continuen buscant jugadors polivalents que els permetin optimitzar recursos alhora que donen espai a nois del filial. Davant d’un equip que està intentant consolidar el seu plantell per aquesta temporada en el que resta de mercat, Sarabia no es confia gens. Sarabia té clar que «l’11 titular del Cartagena serà molt bo, no en tenim cap dubte. Han recuperat algun jugador que abans no tenien. És veritat que la majoria dels equips, potser nosaltres no tant, estan pendents d’incorporar a un jugador més». Tot tenint en compte aquestes mancances en les files cartagineses, l’estrateg tricolor va comentar que «crec que d’aquí a un mes, amb el mercat acabat, amb major competència a l’equip i més temps per a treballar, serà un equip més sòlid amb tots els sentits. Però avui serà un equip que ens exigirà, perillós, que necessitarem tenir moltes coses de l’altre dia (contra el Leganés), però també ser capaços de corregir altres aspectes que no vam fer tan bé». En ser inici de lliga, Sarabia va comentar el fet que han de «saber que en aquests moments de la lliga, en el que als equips físicament ens falta una mica, no és fàcil ser constant amb el teu rendiment i poder ser més equilibrat».
La incompatibilitat del mercat i l’inici de la lliga / L’estrateg tricolor va tornar a manifestar la seva disconformitat en què la lliga comenci amb el mercat obert, al·legant que «potser hauríem de canviar aquesta fórmula de què el mercat estigui obert una vegada que la lliga ja ha començat perquè crec que és millor per a tots».

No hi haurà debut per a Pablo Moreno / El nou davanter de l’FC Andorra no jugarà el seu primer partit de tricolor contra el Cartagena. Sarabia va explicar que «de moment, no (debutarà). Venia de tenir una lesió fa un temps, que ja la té absolutament recuperada. Però és veritat que en camp, pràcticament, no va fer res i ara està treballant fora d’aquest. Veurem la setmana següent, o sinó l’altra. No tenim pressa», recalcant a més que Moreno «està molt mentalitzat i molt a gust... nosaltres confiem molt en ell estic convençut que ens donarà un gran rendiment».

Bordalás i els estils de joc / Sobre la polèmica sobre els estils de joc que es va originar en el Getafe-Barça del darrer cap de setmana, que l’entrenador tricolor va comentar via X, Sarabia va comentar que «hi ha 25 formes de jugar a futbol, totes absolutament respectables. Si en algun moment m’he posat amb alguna, que crec que públicament no, des de fa un temps en endavant ni se’m passa pel cap». Tot i això, l’estrateg va al·legar que «una cosa és el reglament i un altre és la interpretació del que passa. Hi ha vegades que una falta al minut u no és res, i a vegades ha de ser targeta groga depenent de quin jugador, quin equip i què intueixes que està tractant d’aconseguir». Sarabia va sentenciar dient que al seu equip «ni perdem el temps, ni ens tirem ni fingim. Només volem jugar» i que «no tot val per assolir la victòria».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT