PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El fitxatge més exòtic

Laorent Shabani és presentat com a nou jugador de l’FC Andorra cedit per una temporada pel Norrköping suec

Per Joan Jiménez

Laorent Shabani entrenant ahir a l’estadi Comunal amb l’FC Andorra.
Laorent Shabani entrenant ahir a l’estadi Comunal amb l’FC Andorra. | FC Andorra

Ahir va ser presentat el nou jugador de l’FC Andorra, el suec-albanès Laorent Shabani. Amb 24 anys, l’extrem esquerra arriba al Nacional cedit del Norrköping de l’Allsvenskan, la primera divisió de Suècia, on va hi va jugar després de formar-se en les categories inferiors del Malmö, com Zlatan Ibrahimovic, i jugar al Sirius del país escandinau. El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va destacar de Shabani el seu gran talent individual i la seva facilitat en l’u contra u. L’atacant suec d’ascendència albanesa arriba en forma de cessió per una temporada amb una opció de compra.

El joc de possessió, clau per acceptar l’aventura tricolor/ El nou extrem tricolor va decidir acceptar la cessió per jugar amb la samarreta tricolor després de converses amb el cos tècnic de l’FC Andorra i veure que el joc de possessió que proposa l’equip d’Eder Sarabia és idoni perquè Shabani pugui progressar com a futbolista, ja que és la modalitat de joc que més li agrada i afavoreix.

Procés d’adaptació i primeres impressions/ Shabani va destacar que encara s’ha d’adaptar una mica més al Principat, al club i a la lliga espanyola, ja que fa molt pocs dies que està al país. Tot i això, l’arribada ha estat satisfactòriament bona per a ell i el seu entorn, testificant que s’ha sorprès positivament amb el país. Tot i no portar gaire temps al Principat, ja ha entrenat diverses vegades amb el conjunt tricolor i va poder veure des de la graderia el darrer partit de LaLiga Hypermotion a l’estadi Nacional contra el Tenerife, el conjunt d’Eder Sarabia va encaixar una segona derrota consecutiva per 0-1. Respecte al partit, Shabani va declarar que, tot i el resultat desfavorable, «vam jugar molt bé, però vam tenir mala sort».

Un extrem d’àrea, amb gol i ganes de tocar pilota/ Shabani es defineix a si mateix com un jugador a qui li agrada internar-se a l’àrea rival per a fer mal a l’oponent amb la pilota amb facilitat per a jugar amb les dues cames.

Pensant en els gols d’avui i no en l’any que ve/ L’extrem suec-albanès va declarar que, tot i que la seva cessió inclou una opció de compra, no vol pensar en què passarà d’aquí un any i es concentra en el present i en la seva arribada al club. Shabani va enviar un missatge als aficionats tricolor sentenciant que «estic molt emocionat de jugar amb l’FC Andorra i espero poder donar molts gols i un joc bonic als aficionats». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT