PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra haurà d'abandonar l'Estadi Nacional la temporada vinent

El pressupost del Govern per al 2024 preveu tornar a col·locar gespa artificial perquè l'utilitzin altres esports

Per El Periòdic

Imatge de l'Estadi Nacional.
Imatge de l'Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra haurà d'abandonar l'Estadi Nacional la temporada vinent. Així ho ha assegurat aquest dijous el secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes, al programa 'Avui serà un bon dia' de Ràdio Nacional. Tal com ha explicat, el pressupost del Govern per al 2024 preveu una partida per al canvi de gespa per tornar a col·locar una d'artificial i afavorir així que la puguin utilitzar diferents esports.

Així doncs, Cabanes ha assegurat que l'FC Andorra «haurà de buscar un altre camp», ja que la gespa de l'estadi «no s'adequarà a les condicions que demana la lliga». El canvi de gespa, per tant, es farà tot just finalitzi la temporada present amb l'objectiu que sigui un estadi «polivalent». El secretari d'Estat també ha manifestat que l'únic que s'està fent és complir la data fixada i ha refermat que aquesta «no és ajornable».

Per la seva part, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha comentat durant una compareixença que l’Executiu es remet al conveni, que finalitza exactament el mes de juny de l’any vinent. A partir d’aquí, ha assenyalat tenir constància que l’entitat tricolor «estan mirant la viabilitat de fer el nou estadi que els ha de garantir la continuïtat a la lliga». Aquest fet, però, no resoldria el problema de l’inici de la temporada vinent, per això, la solució passa tant sí com no per un camp alternatiu al Principat o fora. Respecte a aquesta darrera opció, Bonell ha indicat que no hi ha obligatorietat de jugar al país, tot i que «intentarem, fins allà on puguem, que no marxin fora», reconeixent que és una possibilitat sempre i quant «sigui quelcom temporal».

Les opcions per evitar-ho passen per jugar al nou estadi que la FAF està construint a Encamp o avançar en primera instància únicament l’estadi, un cop arribat a un acord, a Borda Mateu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT