PUBLICITAT

Andorra la Vella

Confiats, en tots els sentits

Diego González assenyala la convicció que té l’equip en millorar la dinàmica i creure en l’entrenador

Per Pol Forcada Quevedo

Diego González lluitant la pilota contra Kenedy durant el partit contra el Reial Valladolid.
Diego González lluitant la pilota contra Kenedy durant el partit contra el Reial Valladolid. | @FCANDORRA

Diego González va atendre ahir els mitjans de comunicació i va esmentar que la plantilla de l’FC Andorra té plena confiança en Eder Sarabia, el seu estil, la positivitat que està mostrant després dels darrers partits –tot i alguns acabar amb derrotes– i en què els resultats arribaran. En relació amb això, el defensa va voler llançar un missatge tranquil·litzador a l’afició: «La dinàmica està sent bona i estem deixant bones sensacions [...] han de confiar en nosaltres, perquè acabarem molt bé la primera volta i l’any».

Respecte al tècnic, el vila-realenc va assegurar que aquest té plena confiança per part del club i del vestidor, així com la seva idea de joc. «Li ha donat més coses a l’equip de les que li ha tret, i crec que nosaltres hem de continuar creient en el que fem, que som molt bons en això», va incidir González.

«La dinàmica està sent bona i estem deixant bones sensacions, [l’afició] ha de confiar perquè acabarem molt bé la primera volta i l’any»

Els resultats no estan acompanyant el conjunt tricolor, mantenint una línia irregular, i ara es troben tres punts per sobre del descens. La situació, però, no preocupa la plantilla. En aquest sentit, el central va comentar que la lliga és molt llarga i que resten encara molts punts en joc. De totes maneres, va reconèixer que «som un equip molt jove amb molta gent nova que s’està adaptant», i que és important recuperar la senda de la victòria «i fer-nos forts a casa, que és el que ara mateix ens està donant els punts».

L’oportunitat de tornar a sumar arriba diumenge contra l’Eldense, un matx especial per al jugador, ja que hi va jugar cedit la temporada passada en què van assolir l’ascens de categoria. El conjunt valencià arriba amb tres punts més que l’FC Andorra i una de les millors dinàmiques de la competició: tres victòries i dos empats en els darrers cinc duels. Per això els del Principat «haurem de saber jugar bé el nostre partit» per fer front a un equip «que ens posarà les coses molt difícils, que juga bé el joc directe i que acumula molta gent a l’àrea amb les centrades laterals».

A nivell personal, González s’ha convertit en un home clau a l’onze de Sarabia, i porta actualment nou jornades seguides jugant: «Estic molt content perquè l’entrenador m’està donant continuïtat [...] tinc ganes de poder ajudar l’equip des de la part que em toqui, ja sigui des de fora com des de dins si el mister ho decideix».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT