PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Frank Porté venç en la segona data del campionat francès de F4

L'andorrà assoleix la seva primera victòria al volant del monoplaça juntament amb una 'pole'

Per El Periòdic

Frank Porté al volant del F4 el passat cap de setmana.
Frank Porté al volant del F4 el passat cap de setmana. | ACA

La segona prova del Campionat de França de F4 de la FFSA (Fédération Française du Sport Automobile) va tancar amb la primera victòria de Frank Porté al volant del monoplaça, la qual va assolir a la segona cursa del cap de setmana després de sortir des de la pole.

Durant la jornada del divendres, i després de l'entrenament lliure, l'andorrà va lluitar en la sessió de qualy aconseguint acabar en la desena plaça, fet que per a la segona carrera, i aplicant el sistema de ‘graella invertida’, el va deixar a la pole. Durant la cursa 1, l'estratègia del pilot va ser conservadora, guanyant algunes posicions fins acabar vuitè, mentre que en la número 2 va liderar la carrera de principi a fi per acabar al més alt del podi.

"Estem molt contents, són molts mesos treballant, aprenent, fent molts sacrificis i pensem que estem en el punt de començar a veure resultats", va esmentar Porté, tot assenyalant que estava molt concentrat en la cursa i "no vaig dubtar en cap moment en la defensa de la meva posició". Ja en la cursa 3, tot i el duel intens a les primeres posicions, el pirenaic va patir un problema mecànic que, un cop valorat amb el seu equip d'enginyers, el va portar a decidir abandonar faltant dues voltes per finalitzar.

Cal destacar que en les cinc primeres carreres que ja s'han disputat del campionat francès de F4 de la FFSA hi ha hagut cinc vencedors diferents, auguri que el certamen mantindrà el suspens fins al final. Porté és vuitè a la classificació provisional amb 19 punts, la qual encapçala el japonès Taito Kato amb 83 punts. 

La setmana vinent tindrà lloc la tercera prova del campionat al circuit belga de Spa-Francorchamps. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT