PUBLICITAT

Un miler de riures amb 'Massasport'

  • La comèdia gestual de Assaig.9 va omplir els sis dies d'espectacle al Teatre de les Fontetes
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Com un nou èxit de la companyia massanenca Assaig.9 van qualificar els assistents de la darrera creació d'aquest grup teatral del país. Durant sis vetllades, els actors i la resta de l'equip van oferir la seva setena producció, Massasport, al Teatre de les Fontetes. L'últim dia d'espectacle, com també va passar la majoria de dies, no va quedar ni tan sols una butaca buida.

Massasport és una comèdia gestual, en què els actors interpreten diferents gags parodiant tant els esportistes com els aficionats a l'esport. L'humor és la clau de l'èxit d'aquesta obra, de la qual van poder gaudir famílies senceres.

Els actors d'Assaig.9 van afirmar estar satisfets amb l'experiència ja que van assolir un doble repte. D'una banda, per primer cop han tirat endavant un projecte autodirigit per ells mateixos i, d'altra, van estar capaços de fer riure i de transmetre sensacions al públic sense necessitat de la paraula.

Per Assumpta Casanovas, «amb Massasport hem pogut conèixer a fons el món del mim, la gesticulació i l'exercici físic, a més d'aprofundir en la improvisació i a més cadascú de nosaltres ha fet les seves aportacions. Ha estat molt enriquidor». Casanovas és una de les actrius d'aquest muntatge, juntament amb Dolors Novellas, Júlia Troguet, Mercè Torrente, Carles Padial, Ramon Ribó i Jordi Troguet.

Els actors estan molt agraïts al públic per la seva participació en l'obra i pel seu recolzament a les xarxes socials. També agraeixen el suport de molts esportistes del país, com els jugadors del primer equip del River Andorra o el pilot Albert Llovera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT