PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Decepció per la negativa a la comissió d’enquesta

López creu que «no es pot començar a legislar sense saber què passa»

Per El Periòdic

| Tony Lara
El president del grup parlamentari Mixt, Pere López, va manifestar ahir la decepció latent entre els membres dels dos partits socialdemòcrates per la negativa dels demòcrates i liberals a l’establiment d’una comissió parlamentària d’enquesta amb què es pretenia «explicar a la ciutadania, al mercat i al sector financer» els dubtes que resideixen entre la societat.
 
El secretari del Partit Socialdemòcrata va manifestar que no es pot continuar endavant ni començar a legislar i fer canvis sense explicar exactament què és el que ha succeït». Per contra i segons creu López, «hem de fer un treball de transparència» per tal de traslladar «una imatge de país seriós i que qualsevol intent de tancar en fals una gran crisi com aquesta seria una pèssima notícia».
 
Sobre la via que es prendrà a partir d’ara i basada en la proposició del partit Liberal d’engegar una «comissió especial», López va assegurar que des del grup mixt se li donarà suport, però que «respon a un plantejament absolutament diferent» al plantejat pels socialdemòcrates i lamenta que «no s’estigui fent res des del Consell General».
PUBLICITAT
PUBLICITAT