PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya avisa als qui no mostrin compromís

El tècnic espera treball i esforç dels jugadors fins a final de temporada

Per ALBERT CANES

Joan Peñarroya, en un moment d’un partit al Poliesportiu d’Andorra.
Joan Peñarroya, en un moment d’un partit al Poliesportiu d’Andorra. | TONY LARA
Només queden sis jornades per finalitzar la fase regular de la Lliga Endesa. Amb els play-off descartats, perquè són a quatre partits del top-8 i és una fita gairebé impossible, el MoraBanc ha quedat en zona de ningú a la taula i té pocs objectius per complir, a part del de fer-ho millor que la temporada passada. Per superar aquest objectiu han de guanyar dos partits més ja que el curs passat en van assolir dotze i en porten onze en el present. 
 
La falta d’objectius, com el que podia ser el d’arribar als play-off, no  implica que hi hagi relaxament en les jornades que resten, per molt que la dinàmica dolenta ho pugui fer semblar. Ahir, Joan Peñarroya avisava que els jugadors que no tinguin l’ambició de treballar i guanyar quedaran fora de la pista. «El que tinc clar és que aquests sis partits aconseguiran victòries aquells jugadors que tinguin responsabilitat. Els que no la tinguin, o estiguin decebuts perquè ocupem una posició intermèdia que sembla que no lluitem per res, no van amb sintonia amb el club ni amb el que vull jo a l’equip, ara més que mai, fins a final de temporada», comentava.
 
Peñarroya recalcava que en les sis jornades que resten «espero el que ens ha caracteritzat sempre en aquest club. No baixar els braços i treball. Tenim respecte i el que hem de fer és millorar i mostrar compromís fins l’última pilota que juguem». 
 
El tècnic també va tractar el tema dels tocs d’atenció als seus jugadors en les darreres jornades, en les quals ha deixat asseguts a la banqueta a Thomas Schreiner, davant el Múrcia, i a Víctor Sada, diumenge a Màlaga. «Tinc la responsabilitat de dirigir onze jugadors professionals i poso en pista els que crec que ens ajudaran a guanyar, després em puc equivocar o no». El tècnic afegia que Schreiner «s’ho ha pres molt bé, la seva resposta va ser bona i va fer un bon partit després d’un més que estava neguitós». 
 
Per sobre de tot, Peñarroya va deixar veure que tenen les idees clares: «El camí és deixar-se estar de mirar classificacions, situacions personals i afrontar el següent partit amb tota l’energia i compromís del món». A Gran Canària es veurà qui mostra compromís i qui no.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT