PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà és el primer banc del país al rànquing de ‘The Banker’

La classificació del grup Financial Times situa l’entitat en el Top 1.000 mundial

Per EL PERIÒDIC

Façana de la seu central de Crèdit Andorrà, a Andorra la Vella.
Façana de la seu central de Crèdit Andorrà, a Andorra la Vella. | TONY LARA
Crèdit Andorrà ocupa la posició 843 en el rànquing Top 1.000 que anualment elabora el grup Financial Times, i la primera posició del sector financer andorrà, amb uns fons propis de 623 milions d’euros. La classificació Top 1.000 engloba les principals entitats financeres del món en funció de la seva capitalització. El rànquing internacional es publica en l’edició de juliol de la revista The Banker. 
 
El grup Financial Times reafirma la fortalesa financera i la posició de referència de Crèdit Andorrà al país, i li segueix atorgant una destacada posició entre els principals bancs del món. Crèdit Andorrà ha elevat el 2015 la seva ràtio de solvència fins al 21,82% (més del doble del mínim legal exigit, del 10%) i la ràtio de liquiditat s’ha situat en el 65,14% (el mínim legal és del 40%). 
 
Crèdit Andorrà va obtenir un benefici de 72 milions d’euros, un 0,6% més que l’any anterior. El banc va aconseguir mantenir estable el seu volum de negoci, en 16.576 milions d’euros, i els recursos gestionats de clients en els 13.583 milions. Els dipòsits de clients van pujar un 2,3%, fins a 4.915 milions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT