PUBLICITAT

Meritxell

Àlvarez reitera que la reforma es tirarà endavant amb o sense consens

El ministre assegura que encara no té resposta de cap grup parlamentari

Per L. R

Àlvarez saluda mossèn Ramon al Santuari de Meritxell, ahir.
Àlvarez saluda mossèn Ramon al Santuari de Meritxell, ahir. | MARICEL BLANCH
El ministre de Salut, Carles Àlvarez Marfany, va reiterar ahir que la reforma sanitària es tirarà endavant tant si els grups parlamentaris firmen el Pacte d’Estat com si no. El responsable de la cartera de Salut va puntualitzar que «sempre és bo que hi hagi consens i totes les aportacions estaran benvingudes», però «la reforma ja ha començat i es tirarà endavant». 
 
Amb tot, Àlvarez va manifestar que encara no ha rebut cap resposta oficial de cap grup de parlamentari i va apuntar que «a partir d’aquesta setmana tindrem les primeres reunions» en les quals espera que se li expressin «les seves inquietuds». En aquest sentit va insistir en què «estem oberts perquè tothom s’hii pugui sentir còmode i signar aquest Pacte d’Estat. 
 
Sobre les crítiques d’alguns parlamentaris per falta de concreció en les directrius de la reforma, el ministre va assegurar que «les línies estan clares». A partir d’aquí, «la gent s’anirà unint a mesura que se sentin còmodes, però tampoc anirem darrere de ningú ni a posar terminis perquè és qüestió que tothom pugui entrar en el moment que ho desitgi». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT