PUBLICITAT

El món del periodisme centra la Mostra de Cinema de la Seu

  • La pel·lícula escollida per obrir aquest cicle és ?Luna nueva' de Howard Hawks
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
El cartell promocional d'una de les pel·lícules de la Mostra. Foto: EL PERIÒDIC

La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell serà l'escenari, a partir d'avui divendres, de l'onzena Mostra de Cinema, que aquest any està dedicada al món del periodisme. La pel·lícula escollida per obrir aquest cicle és Luna nueva de Howard Hawks, que es projectarà a les 19 hores a la quarta planta de la Biblioteca. La Mostra està organitzada pel Cineclub de la Seu d'Urgell.

La Mostra de Cinema sobre Periodisme tindrà lloc durant els mesos de novembre, desembre i gener, amb un parèntesi durant les festes nadalenques, durant tots els divendres a la mateixa hora i a les instal·lacions de la biblioteca.

La mostra projectarà un total de deu títols, tots relacionats amb el món del periodisme. El responsable del cicle, Toni Moles, va explicar ahir que a través de les pel·lícules, tot i que no deixa de ser un punt de vista de ficció, queden ben reflectits els canvis que s'han anat produint dins del periodisme en els últims 30 anys.

Durant el mes de novembre també es podran visionar els films El gran carnaval de Billy Wilder (12 de novembre); Chantaje en Broodway d'Alexander MacKendrick (19 de novembre); i Un rostro en la multitud d'Elia Kazan (26 de novembre).

La mostra seguirà durant el mes desembre vinent amb les següents projeccions: El reportero de Michelangelo Antonioni (3 de desembre); Netwok de Sidney Lumet; (10 de desembre) i La verdad sobre el caso Savolta d'Antonio Drove (el dia 17 de desembre).

ELS ÚLTIMS FILMS / El mes de gener de l'any que ve es projectaran les últimes tres pel·lícules que donaran per finalitzada la mostra urgellenca.

El 14 de gener el públic podrà veure Ausencia de malicia de Sydney Pollach; el 21 de gener serà el torn del film El año que vivimos peligrosamente de Peter Weir; i el 28 de gener es projectarà El precio de la verdad de Billy Ray.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT