PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbus vol portar a la justícia la concessió de les línies de bus

La companyia ho estudia després que el Govern hagi rebutjat el seu recurs

Per Lara Ribas

La façana principal de la Seu de la Justícia, a l’avinguda Tarragona de la capital.
La façana principal de la Seu de la Justícia, a l’avinguda Tarragona de la capital. | Maricel Blanch

Andbus estudia portar a la justícia la concessió de les línies d’autobús després que el Govern hagi desestimat el recurs administratiu que va interposar la companyia. «Ja esperàvem una resposta negativa i ara estem estudiant amb els nostres assessors si tirem la demanda endavant perquè ens sentim afectats i ens correspon portar-ho fins al final, és a dir, traslladar-ho a la Batllia», va explicar el director d’Andbus, Albert Vinseiro, tot especificant que la decisió es coneixerà a finals de setmana.

De la mateixa manera que ja van argumentar en el recurs administratiu, Vinseiro va reiterar que l’adjudicació de les línies d’autobús va fer-se «de forma arbitrària» i va recordar que en la documentació de la resolució del concurs van detectar diversos errors. En aquest sentit, va criticar que «només vam poder estar quatre hores davant d’aquesta documentació i no vam poder ni fotocopiar-la», de manera que ara esperen poder aconseguir-la i poder adjuntar-la en la demanda en cas que acabin tirant endavant el recurs per la via judicial. 

Tot i que encara és d’hora per parlar de les possibles conseqüències si la justícia dona la raó a la companyia d’autobusos, el director d’Andbus va augurar que podrien arribar a alterar-se les concessions actuals. «Estem parlant d’adjudicacions que tenen una durada de 25 anys, per tant, si la justícia acceptés la nostra demanda, el Govern hauria d’adaptar-se i adequar les concessions a les nova situació, o bé pagar-nos una indemnització», va reivindicar el mateix Vinseiro.

PUBLICITAT
PUBLICITAT