PUBLICITAT

Rosa Ferrer es postula com a Superministra

Ferrer podria ser la dona forta del nou govern Martí. I és que l’excònsol de la capital, fitxatge d’última hora per part del cap de Govern amb un acord entre la seva formació Coalició d’Independents i Demòcrates d’Andorra, assumirà també el Ministeri de Salut. Ara mateix Ferrer té al seu càrrec Relacions Institucionals, el Departament de Benestar, el Departament d’Habitatge i el Departament de Treball, al qual hi sumarà Salut en els propers dies si res estrany no passa.
La política que en un moment donat es postulava com l’adversari més fort que podria trobar Martí ara serà una de les persones fortes del Govern en una sèrie de temes en què originalment Martí i Ferrer no compartien opinió.
Així, l’excònsol tindrà oportunitat de marcar perfil propi en aquest govern format per Demòcrates, exliberals i exsocialistes i que demostra que sí que és cert el que promulgava DA en campanya ara fa quatre anys, que era un govern aglutinador.
Però Ferrer tindrà feina, amb un Departament de Treball que passarà a ser Secretaria d’Estat en un moment en què l’ocupació al país és la que és i que molts dels nostres joves ni es plantegen tornar a Andorra quan acaben els estudis universitaris perquè no tenen opcions de feina. Un Departament de Benestar que també serà Secretaria en un moment en què hi ha molta gent desemparada per culpa de la crisi. Amb Salut sota la seva tutela amb el MAAS, el nou Model Andorrà d’Atenció Sanitària per desenvolupar. I amb Relacions Institucionals que l’aboquen a afrontar les relacions entre els comuns i el Govern, tant tenses l’anterior legislatura i que tenien precisament en la seva figura una persona amb fermes condicions de defensa de les administracions comunals. Ferrer, una dona amb caràcter, política de raça que ara té a les mans el ministeri més gran i un dels més importants i quatre anys amb molta feina per fer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT