PUBLICITAT

L’eterna problemàtica de l’aparcament dels Pouets

El Comú d’Andorra la Vella va determinar ahir per unanimitat el tancament de l’aparcament dels Pouets, en el que és el darrer capítol d’una infraestructura que mai ha donat els resultats esperats. Després de la demanda reiterada del comú de la capital a l’empresa Dionis SLU dels informes tècnics necessaris per mantenir l’equipament obert i que l’empresa no els hagi entregat, majoria i minoria van acordar rescindir finalment el contracte. Una decisió que la mateixa cònsol major de la capital va lamentar perquè és cert que es tracta d’una zona que pateix un dèficit de places d’aparcament però que, òbviament, no podia seguir oberta si els dubtes sobre les garanties no s’esvaïen.

Al cúmul d’escàndols, se li sumava ahir el punt més important: els treballadors. La mateixa mandatària comunal va indicar que alguns dels empleats de l’empresa concessionària han tingut problemes per cobrar. Una última afirmació que no deixava ja cap mena de dubte de la necessitat d’acabar amb el contracte. De mentre, va afirmar Marsol, per part dels responsables de Dionis SLU roman un complet silenci des que el mes d’agost es va decidir tancar l’edifici de forma cautelar.

I després d’aquest darrer, s’obre ara un nou capítol de la història, fins ara sempre repleta de problemes i dubtes, del pàrquing intel·ligent. Segons va anunciar ahir Marsol, després de l’últim fracàs, l’administració comunal planteja fer-se càrrec de l’explotació de la infraestructura un cop en prengui possessió.

Es tracta d’un nou episodi d’una infraestructura que fa anys que no té sortida, malgrat els intents de trobar-la per la gran inversió que s’hi va fer. Un exemple ideal per demanar a les administracions una bona gestió dels diners públics i una reflexió prèvia en inversions de gran envergadura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT