PUBLICITAT

Viana do Castelo

Carchat abandona a Portugal per una avaria al motor

L’andorrà es queda a 200 metres de completar la tercera especial del dia sense saber els motius

Per El Periòdic

El Mitsubishi de Carchat, dies abans de debutar en competició al Ral·li de Portugal.
El Mitsubishi de Carchat, dies abans de debutar en competició al Ral·li de Portugal. | ACSM
Una desafortunada avaria al motor va obligar Joan Carchat a abandonar ahir en el debut de l’andorrà al Campionat del Món de Ral·lis 2015, que per a ell va començar el dijous a Portugal, tot i que es tractava de la cinquena prova del calendari.
 
Després de superar la superespecial del primer dia, el dijous a Lousada, en la qual va acabar en la posició 48 dels 94 pilots que hi havia en competició i de ser el 25è en la Copa de Producció (WRC2) a uns 14 segons del primer, l’amic de Llovera Nasser Al-Attiyah, ahir es va acabar participació de Carchat quan li quedaven 200 metres per completar la tercera especial.
 
«EL TERRENY ESTAVA MOLT BRUT»

Havia estat el 27è i penúltim en la primera, a Ponte da Lima; i el 23è en la segona, a Caminha. A Viana do Castelo, on finalitzava la primera de les dues passades matinals, el Peugeot 208 va dir prou. «Tot estava bé, fins i tot la temperatura... És una incògnita què ha pogut passar però el terreny estava molt brut i potser s’ha ficat alguna cosa». El que està clar és que després d’una llarga estona de mirar i mirar, els tècnics d’ACSM van decidir que el millor era abandonar.
 
Després de tants problemes abans d’iniciar la temporada pel cas BPA, que era el seu patrocinador principal, d’aconseguir els mitjans –sobretot econòmics– per poder sostenir el projecte de córrer el Mundial i de l’abandó forçat a Portugal, Carchat estava tocat: «És una pena. Després de tot, tenia moltes ganes de tornar a agafar el volat per competir i fer-ho en un Mundial amb una retirada... És una pena. Però queden més curses». La pròxima, Sardenya el 12, 13 i 14 de juny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT