PUBLICITAT

Andorra la Vella

Guri i Vílchez, els millors tricolors en el 32è Míting Principat d’Andorra

Miguel Angel Sancho va ser el vencedor en una prova que va comptar amb 122 atletes

Per #GASS

Imatge del Míting d’ahir.
Imatge del Míting d’ahir. | MARIA MORATÓ
El 32è Míting Principat d’Andorra va disputar-se ahir a l’Estadi Comunal amb una elevada participació i un dels nivells més grans dels últims anys. Un total de 122 atletes van competir en les 16 proves programades durant la jornada d’ahir i Miguel Angel Sancho, del club Platges de Castelló, va sortir-ne com a vencedor amb un salt d’alçada de 2,23 metres, que li va permetre sumar 1.117 punts IAAF, més que ningú en la totalitat de les competicions.
 
Pel que fa als andorrans, els millors van ser Clàudia Guri i Miquel Vílchez. L’atleta del CE Sant Julià va guanyar la prova de l’alçada femenina gràcies a un salt de 1,71 metres, que li va suposar una puntuació de  923 punts IAAF, més que cap altre andorrà. Per la seva part, Vílchez es va imposar en la perxa, amb un salt de 4,70 metres i que li van servir per sumar els 913 punts IAAF que el van col·locar com l’atleta masculí del Principat amb més punts. El del CAVA va estar a prop del rècord d’Andorra en aquesta prova després d’intentar saltar una alçada de 4,93, però finalment no va tenir sort.
 
El segon atleta amb més punts en la jornada d’ahir també formava part del club Platges de Castelló. Yioser Toledo va sumar 1.047 punts IAAF després de fer un llançament de pes de 18,76 metres en l’únic intent que no va cometre un nul. El podi de punts del Míting el va completar Brahim Fateh, de l’ISS Hospitalet, que va guanyar en els 800m llisos, una de les proves més espectaculars de la jornada després d’una bona lluita amb Mehdi Aboujanah, de l’FC Barcelona. Fateh va completar un temps de 1.50,27 minuts, i només 1,33 segons més tard va arribar l’atleta de l’FCB, que va obtenir 981 punts IAAF, sent el quart millor. 
 
La dona amb més punts va ser Sara Dorda, de l’AA Catalunya, que es va imposar a les seves rivals en els 400m llisos, sumant un total de 974 punts IAAF. La seva marca va ser de 56,06 segons, i tres van ser les corredores que van baixar del minut. Dorda es va col·locar en la cinquena posició absoluta de la jornada amb aquest resultat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT