PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Les cotitzacions centraran el discurs de Martí

Jordi Cinca, el ministre de Finances, va xifrar aquest augment de les cotitzacions de la CASS en un 2%

Per IVÁN ÁLVAREZ

Toni Martí, acompanyat d’altres consellers, el dia de la Festa Magna
Toni Martí, acompanyat d’altres consellers, el dia de la Festa Magna | Tony Lara
El Consell General celebra, a partir de les 10 d’aquest matí, una sessió ordinària amb el debat sobre l’orientació política global del Govern. El protagonisme recaurà en el cap de Govern, Toni Martí, que ja va anunciar que s’havia de passar a l’acció en l’àmbit de la contenció de la despesa sanitària i es prendrien mesures immediates destinades no a retallar, sinó a optimitzar recursos.
Martí, que va anunciar aquestes intencions a la celebració de la Festa Magna, va avançar que en la sessió d’avui concretarà quin serà l’augment en les cotitzacions de la CASS i va subratllar que en aquest debat d’orientació política posarà fil a l’agulla en la mesura també destinada a atenuar la despesa sanitària i que ja va anunciar durant la presentació de l’informe econòmic de la Cambra de Comerç. Fa unes setmanes, Jordi Cinca, el ministre de Finances, va xifrar aquest augment de les cotitzacions de la CASS en un 2%.
D’altra banda, i centrats en l’afer BPA, el PS va lamentar fa unes setmanes la «pressa» amb la qual es va fixar la data de celebració del debat d’orientació política d’avui i des de la formació s’havia demanat endarrerir la cita fins com a mínim finals d’octubre, ja que cap dels documents demanats a organismes com ara l’INAF o la Uifand des de la Comissió especial ha arribat encara als grups parlamentaris. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT