PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’encesa de l’arbre de la Rotonda inicia el Nadal d’Andorra la Vella

Aquest any no s'ha instal·lat el gran ninot de neu a laplaça Rebés

Per EL PERIÒDIC

Il·luminació de l’arbre central de la plaça de la Rotonda, ahir.
Il·luminació de l’arbre central de la plaça de la Rotonda, ahir. | TONY LARA
La plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella va protagonitzar ahir l’encesa de les llums de l’arbre de grans dimensions de la zona, donant així el tret de sortida a les festes nadalenques de la capital. Els cònsols de la parròquia, Jordi Minguillón i Eron Estany, acompanyats del conseller de Medi Ambient, Jordi Cabanes, van ser els encarregats d’accionar el botó d’encesa.
 
Com a novetats, Minguillón va destacar que aquest any no s’ha instal·lat el gran ninot de neu que hi havia l’any passat a la plaça Rebés, ja que en aquesta ocasió l’espai està ocupat per la pista de gel. També s’ha canviat l’estel de l’arbre de Nadal de la Rotonda «per donar-li més vistositat», s’ha «reforçat l’enllumenat» per tal que es vegi més i s’han canviat els motius més antics per altres de més nous, segons ha informat l’ANA. Minguillón també va destacar que l’encesa de llums «és un motiu més perquè la gent se senti animada i hi hagi ambient nadalenc». 
 
D’altra banda, tot i que el cònsol major no va oferir la xifra exacta, va assegurar que el pressupost de l’enllumenat d’aquest Nadal «ha estat el mateix de cada any». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT