PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’obra per unir el casc vell i la plaça del Poble s’iniciarà aquest any

El Govern es compromet a obrir l’estació d’autobusos abans de la fi del 2016

Per El Periòdic

Marsol i Pons, reunits ahir amb diverses autoritats governamentals.
Marsol i Pons, reunits ahir amb diverses autoritats governamentals. | Comú d'Andorra la Vella
La delegació governamental reunida ahir amb els cònsols d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i Marc Pons, vancomprometre’s a iniciar aquest mateix any les obres de la passarel·la que ha de vincular la plaça del Poble amb el Centre Històric de la capital. També aquest 2016 l’administració central ha de tenir en funcionament l’Estació Nacional d’Autobusos si no vol mancar a les asseveracions fetes ahir pels ministres Jordi Torres, d’Ordenament Territorial, i Francesc Camp, de Turisme i Comerç, als mandataris comunals que ahir els rebien acompanyats de la secretària d’Estat de Relacions Institucionals, Consol Naudí.
 
A banda de la infraestructura d’unió entre casc antic i plaça central amb la finalitat de donar un impuls al primer, les autoritats reunides al Comú d’Andorra la Vella també van abordar la possibilitat de convertir la part baixa de l’avinguda Meritxell en una zona peatonal. Tot i que per ara és únicament un plantejament, s’estudia aquesta opció per tal de donar continuïtat a la via comercial per a vianants que arriba d’Escaldes-Engordany.
 
Durant la primera trobada sectorial entre el Govern i cònsols, els d’Andorra la Vella van obtenir també el compromís de posar fi a les inundacions de Santa Coloma i rebre suport en l’objectiu de convertir-se en una destinació de turisme de congressos.
PUBLICITAT
PUBLICITAT