Jornet guanya la Hardrock 100 tot i dislocar-se un braç

L’atleta cerdà segueix sorprenent amb resultats i fites difícils de superar

Per EL PERIÒDIC

Kilian Jornet, a la Hardrock 100.
Kilian Jornet, a la Hardrock 100. | SALOMON RUNNING
Kilian Jornet ha guanyat per quarta vegada consecutiva la cursa d’ultrafons Hardrock 100, a Silverton (Colorado, EUA) i, a més, ho ha fet amb una lesió a l’espatlla que es va fer en plena competició. L’atleta cerdà es va dislocar un braç i va haver de fer més de la meitat del recorregut amb el braç en cabestrell. Tot i això, el cap de files de Salomon va continuar la marxa i va ser el primer a arribar a la meta i besar la roca que permet als corredors immortalitzar la consecució d’aquest repte, segons informa RàdioSeu.

D’altra banda, Laura Orgué ha guanyat la cursa Vertical Cabanera, puntuable per a la Copa del Món ISF de quilòmetre vertical. L’atleta va completar la pujada, amb 1.463 metres de desnivell positiu, en 1.11.57.