PUBLICITAT

Intentant no viure d'esquena a la tecnologia

EDITORIAL

S'ha apagat l'ADSL. Al Principat, qui no puja al tren de la modernitat ha quedat completament desfasat. Ja no hi ha mitges tintes, o et sumes a l'última tecnologia, la fibra òptica, o segueixes a l'edat de pedra sense telèfon. I és que som un dels primers països del món a passar-se del tot a la fibra òptica, una gran aposta no només d'Andorra Telecom, sinó de tota la societat.

Des d'ara l'ADSL ja és història, tot el que hi ha són connexions d'alta velocitat i això fa que siguem l'enveja de moltes ciutats europees, que encara estan veient com els seus carrers foraden els terres per posar el cable que transporta la línia de fibra, i això nosaltres ja ho tenim fet.

Encarem el futur en tecnologia punta pel que fa a les descàrregues a totes les llars, totes les empreses, i tots els negocis. És especialment en aquesta direcció en la qual hem de mirar: com les empreses i els negocis, que han d'assumir la modernitat com un fet, han d'aprendre a utilitzar-la com a fet diferencial. Ja no n'hi ha prou de tenir una pàgina web que t'ha fet un familiar a hores lliures, o un Facebook corporatiu, on es pengen les ofertes del mes, o tenir un ‘skype' a la pàgina web, que quan es va posar de moda posar-lo tothom ho veia molt modern però que el 90% dels que van fer aquesta aposta, mai han rebut una trucada online més enllà de la de prova. La tecnologia ha vingut i ho ha fet per quedar-s'hi, i és aquí on podem trobar un fet diferencial per al nostre país, oferir qualitat, transparència, facilitat per als clients, rapidesa (o més aviat immediatesa).

Ara, el que cal és que les nostres empreses estiguin a l'altura i siguin capaces d'utilitzar aquesta tecnologia, perquè de res serveix tenir un smart country si encara tenim la majoria dels negocis completament d'esquena a la xarxa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT