PUBLICITAT

Lladres capturats però sense pistes del botí

EDITORIAL

Els esdeveniments de les darreres hores han fet un cop més, que es constati que vivim en un país molt i molt segur. És molt complicat que algú procedeixi a fer un robatori com el de l'altre dia i se'n surti exitosament. Sí que és cert que hi ha hagut altres robatoris a joieries que no han fructificat en detencions, però tenint en compte el perfil dels delinqüents, els d'altres ocasions havien estat molt més ben organitzats, havien estudiat molt més el terreny, i eren molt més professionals que no pas els d'aquest cap de setmana.

Els dos delinqüents que van robar a la joieria de l'avinguda Meritxell dissabte, ja estan empresonats, i això és gràcies a la tasca de la policia, que amb un desplegament a l'alçada de les circumstàncies, ha pogut enxampar-los. I això és un fet del qual en podem estar orgullosos, no tan sols que la policia pugui atrapar els dolents de la pel·lícula, sinó del fet que tenim un país molt segur. Ara bé, tot i enxampar-los finalment, després de dos dies de recerca i amb controls a tot el país, el que encara no s'ha pogut trobar és el botí del robatori, que segueix sense aparèixer i per tant, la investigació no està tancada, però l'important és que els que sí que estan tancats, són els dos lladres que van atracar la joieria.

Andorra és un dels països més segurs d'Europa, i fins i tot del món, amb una taxa de delinqüència molt per sota de la mitjana del continent, amb unes possibilitats de sentir-se segur al carrer gairebé totals, i això és molt positiu, ja no només pels ciutadans que vivim, sinó també per atreure negocis. És un dels punts forts del nostre país, i ens n'hem de sentir orgullosos i reivindicar-ho. Que una criatura creixi a Andorra no té res a veure amb el fet que ho faci en altres ciutats de l'entorn com poden ser Barcelona o Tolosa, ja que jugar al carrer aquí o allà és força diferent. Les dimensions del nostre territori, sumats a la professionalitat dels nostres serveis de seguretat, fan que puguem anar ben orgullosos pel carrer i, sobretot, el que més importa: tranquils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT