PUBLICITAT

Kássia-Marie Besnier Sobral Model infantil

«S’ha de treballar i ser molt perseverant»

Per Joan Jiménez

La model infantil Kássia-Marie Besnier Sobral. / Foto: Vitali Trapsh Photographer
La model infantil Kássia-Marie Besnier Sobral. / Foto: Vitali Trapsh Photographer

Kássia-Marie Besnier Sobral és una nena prodigi del món del modelatge que comença a donar els seus primers passos a la indústria. La seva mare, Kàtia, ens explica aquest fenomen.
 
–Com va començar en el sector de la moda?
–És una nena molt divertida, sempre de bon humor. Regularment, inventa espectacles i fa de pallassa per fer riure els companys o la família. Tot va començar quan la seva mare li va fer una sorpresa d’aniversari en apuntar-la a un certamen de bellesa a Ordino. Al primer dia dels assajos va sorprendre la directora, Yolanda Cid, perquè ho feia de manera molt natural com si ho hagués fet diverses vegades. Va ser una bona experiència per ella sense cap dubte.

–Què és el que més li agrada de desfilar?
–El que més li agrada és veure que la seva família i amigues li donen suport i també tot allò del vestuari, és a dir, quan ens hem de canviar ràpidament de roba, li sembla molt graciós i riu molt. Però també hi ha una part d’estrès, el dia del primer certamen li va agafar un atac d’ansietat i se li va complicar la cosa. Per sort li van deixar sortir agafada de la mà amb la seva germana petita. Això li va donar molta força i seguretat. Finalment, va ser una experiència magnífica. Ella gaudeix molt de vestir roba diferent.

–Com se sent al ser tan jove en aquesta indústria?
–Li sembla tot molt divertit encara que no té molta experiència, mira com ho fan els més grans i intenta fer el mateix. El fet que sigui una persona extravertida li va permetre senzillament de fer nous amics i conèixer molta gent. En contra no li agrada gaire que la mirin com si fos un bitxo rar.

–En quins projectes ha treballat?
–Ha fet només un certamen de bellesa el qual va guanyar en la seva categoria mini. També el Juri notava el somriure, la simpatia i altres talents. A més a més, va fer una sessió de fotos amb el fotògraf ‘Vitalli’. Van fer diverses fotos pels carrers d’Ordino. Fotos de mode seria i també divertides. Aquests dies va participar en una altra sessió, durant la Fira d’Andorra en l’estand del Periòdic d’Andorra. Les peces de tema teatral i barroc i de color intens eren del dissenyador resident Rubén. Hi havia diversos models molt simpàtics en un ambient agradable, sobretot molta gent curiosa de veure com estàvem vestits. Van estar presents la seva família i unes companyes de l’escola. És clar, li agradaria moltíssim continuar per aquest camí de la moda. Ara, està previst fer una segona sessió amb Antonio Miralles. Té voluntat i creu que ha d’estar ben acompanyada. La Yolanda és per ella la millor entrenadora i li dona molta inspiració i confiança.

–Què li agradaria fer en el futur?
–La Kássia és una nena molt divertida, curiosa i energètica. Com amb prou feines té 9 anys, hi ha moltes coses que li interessen com els arts, el vòlei, el teatre i viatjar. Aquesta última, perquè té els tiets i cosins per alguns països d’Europa. Gaudeix molt, té molt interès a ser cirurgiana plàstica i, òbviament, continuar desfilant, fent més certàmens i, sobretot, passar-s’ho bé. També s’ha adonat que no és tot de color rosa, que s’ha de treballar i ser molt perseverant.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT