PUBLICITAT

Victòria Jiménez Tennista

VICTÒRIA JIMÉNEZ: «M’agradaria que algun dia els meus pares em vegin jugant per televisió»

Victòria Jiménez, abans d'iniciar un entrenament a les pistes d'Escaldes.
Victòria Jiménez, abans d'iniciar un entrenament a les pistes d'Escaldes.
Té deu anys i fa mitja vida que no pot viure sense una raqueta a les mans. Victòria Jiménez, inspirada pel seu pare Joan, primer espasa del tennis andorrà a principis del segle XXI, somia amb guanyar-se la vida com a professional d’aquest esport.
 
–Competeixes a Catalunya i no et va malament, oi?
–He arribat a les semifinals al Campionat de Catalunya i això em dóna una plaça per jugar l’Espanyol però no podré perquè cal tenir una llicència federativa de tres anys mínim, i a mi em falten tres mesos... Però l’any que ve seré de primer any i espero poder ser campiona i jugar l’Espanyol. També jugo el circuit Català, on m’acabo de classificar per a les semifinals.
 
–A Andorra no jugues tornejos?
–No. Només entreno entre setmana i els divendres baixo sempre a Barcelona a entrenar i jugar  durant el cap de setmana.
 
–Quantes hores dediques?
–De dimarts a dijous un parell d’hores al dia a la tarda a Escaldes i algun matí jugo a les set a Anyós, abans d’anar al col·legi. El divendres baixo a Barcelona a les dues de la tarda, entreno tres hores al club Barcino i dissabte i diumenge competeixo i si puc, també faig algun entrenament més. I en època de festes acostumo a apuntar-me a campus.
 
–No respires!
–No m’importa perquè el tennis m’apassiona, se’m dona bé i m’agrada competir.
 
–Millor estudiant o tennista?
–Ho faig millor amb la raqueta. Voldria estudiar la carrera de periodisme però sobretot somio amb ser tennista professional. La família em recolza i algun dia m’encantaria que els meus pares em vegin jugant per televisió.
 
–Posats a somiar... A on voldries que et veiessin per la tele? 
–A Wimbledon.
 
–Quin és el teu cop favorit?
–Crec que el meu millor cop és el ‘drive’ creuat però el que més m’agrada són les deixades, el que passa és que se’m queden a la xarxa. 
 
–Quantes copes tens?
–Unes quinze, però espero guanyar-ne moltes més.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT