PUBLICITAT

MAX LLOVERA Futbolista del Lleida Esportiu i internacional andorrà

MAX LLOVERA: «Somiava amb debutar amb el Lleida a Segona B però no tan d’hora»

Max Llovera amb la samerreta de la UE Lleida al vestidor, ahir moments abans del seu debut contra el Badalona.
Max Llovera amb la samerreta de la UE Lleida al vestidor, ahir moments abans del seu debut contra el Badalona.
PER IVÁN MOURE

Max Llovera no oblidarà mai el 3 de setembre del 2015. Aquell dia va ser el del seu sorprenent debut amb la selecció, que va caure 4-0 a Israel. Va sortir al minut 81 en substitució de Marc Rebés i des de llavors no falla a una convocatòria. Fins i tot és titular. Des d’ara, tampoc oblidarà el 21 de setembre del 2016, diumenge passat, dia en què va debutar amb el Lleida Esportiu a la Segona Divisió B, amb derrota (1-0) al camp del Badalona.
 
–Esperava aquest debut?
–Havia fet tota la pretemporada amb el primer equip i veia que tenia possibilitats de debutar i tenir algun minut. Això sí, no esperava ser titular, tot i que a mida que s’apropava el dia ja em veia una mica dins de l’once inicial.
 
–Quant li van dir que sortiria d’inici?
–Una hora abans del partit. Siviero mai la diu abans. Em va dir que estigués tranquil i treballés com fins ara.
 
–I com creu que ho va fer?
–Llàstima de la derrota, però individualment em vaig veure força bé. És una categoria nova per a mi, la Segona B. Hi ha molta més exigència físicament, en intensitat, tàctica… Es nota molt el canvi però crec que en aquest partit m’he adaptat bé. També és cert que els meus companys m’han ajudat i s’agraeix.
 
–Què li ha dit l’entrenador a l’acabament del partit?
–Sincerament, no m’ha dit res. No acostuma a parlar amb els jugadors. Però l’ajudant [Horacio Melgarejo] i el preparador físic [Daniel Tremonti] sí m’han felicitat. No acostuma a parlar amb els jugadors. El cos tècnic, l’ajudant sí m’ha felicitat.
 
–Té bona química amb el tècnic?
–Noto que té confiança en mi. Es bastant proper. El que no sé és si tindré continuïtat al primer equip perquè ara toquen dues setmanes d’aturada i torno a Andorra per entrenar amb la selecció [el 6 de setembre debuta contra Letònia en el Premundial 2018 a l’Estadi Nacional] i a la tornada ja veurem si continua comptant amb mi.
 
–Debutant amb el primer equip del Lleida compleix un somni. Esperava que arribés tan d’hora?
–Són coses que tampoc i penses gaire, però la veritat és que no ho esperava, debutar amb 19 anys.
 
–A què aspira el Lleida a la Lliga?
–Han hagut molts canvis aquest estiu, tant a la plantilla com al cos tècnic. I tampoc hem començat bé. Hem rebut molta crítica de la premsa per perdre a Badalona, però crec que tenim equip per classificar-nos per als play-off d’ascens.
 
–A Andorra es va arribar a parlar de que el volia el Barça B. És veritat?
–No. A mi també m’ho va dir un amic d’Andorra però mai m’han trucat. Sí que s’ha interessat algun altre Segona B, però al Lleida ja tinc les mateixes aspiracions i estic molt a gust aquí. No tinc previst marxar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT