PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Álex Calvo, una bomba per a l'atac

L'extrem procedent del Màlaga signa per cinc temporades

Per El Periòdic

Cartell de benvinguda per a Álex Calvo, procedent del Màlaga.
Cartell de benvinguda per a Álex Calvo, procedent del Màlaga. | FC Andorra

La direcció esportiva de l'FC Andorra anuncia que s'ha arribat a un acord amb el Màlaga pel traspàs de l'extrem Álex Calvo. El futbolista, internacional en categories inferiors, és un dels jugadors espanyols més prometedors en la seva posició i signa pel conjunt tricolor per cinc temporades. L'equip andalús es guarda un 20% per a una futura venda. 

Calvo és un futbolista criat a les categories inferiors del Màlaga i la temporada passada, encara en edat juvenil, va fer el debut al futbol professional a les files del conjunt 'boquerón'. Una estrena per la porta gran, ja que aquell dia i, amb el seu equip en una situació delicada a la classificació, va marcar el gol de l'empat al camp de Las Palmas després d'una jugada espectacular. 

Més enllà d'aquesta brillant actuació, Calvó és un futbolista que sempre ha destacat en les categories inferiors del club andalús. Extrem ràpid i hàbil en l'u contra u, és un esquerrà tot i que pot jugar en totes dues bandes. La temporada passada va acabar jugant 11 partits amb el primer equip del Màlaga a Segona Divisió. 

La jove promesa de Córdoba ha debutat avui en el partit amistós jugat a Aragó contra l’SD Huesca. Calvo ha entrat a la segona meitat per a donar frescor a l’extrem dret i tractar de causar nervis als defenses aragonesos. Calvo s'ha mostrat en bones condicions tot i no tenir gaires oportunitats de tocar pilota per com s’estava desenvolupant el partit. Tot i així, s'ha vist un Álex Calvo còmode amb el seu nou equip. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT