PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pablo Moreno, nou davanter per a les files tricolor d’Eder Sarabia

El granadí ha jugat pel FC Barcelona, Juventus de Torí, Manchester City, Girona i Maritimo

Per Joan Jiménez

Pòster de presentació de Pablo Moreno.
Pòster de presentació de Pablo Moreno. | FC Andorra

Pablo Moreno, exjugador del FC Barcelona, la Juventus de Torí i el Manchester City, és el nou fitxatge tricolor que arriba al Principat. El davanter nascut a Granada va rescindir el seu contracte recentment amb el Maritimo de la lliga portuguesa, i ha passat per diferents clubs reconeguts, a més de ja haver jugat a la categoria de plata del futbol espanyol durant dos anys en una cessió al Girona mentre era propietat dels Citizens. Moreno és un atacant amb capacitat per a jugar per banda, de mitjapunta i de davanter centre, posició on s’agraeixen els reforços a l’equip d’Eder Sarabia.

Després de formar-se en les categories inferiors del Barça fins al cadet A blaugrana, un jove Moreno va fer les maletes en fitxar per la Vecchia Signora l’any 2018 en un traspàs de 700.000 euros. Aquest no va ser ni el moviment més car que ha fet Moreno ni l’últim, ja que després de vestir la bianconera durant dos anys, el Manchester City comprava el jugador pel seu filial SUB23 per un valor de 10 milions d’euros. Finalment, un cop aterrat a Manchester, no va desfer ni la maleta i va marxar cedit a la Costa Brava durant dues temporades a segona divisió espanyola.

Després d’aquesta cessió, Moreno no va vestir gaire la camiseta skyblue del conjunt de Pep Guardiola i va marxar lliure al Maritimo portuguès, on la temporada passada va disputar 22 partits, i va donar dues assistències sense cap gol.

L’FC Andorra va anunciar ahir, a les 19.00 hores, el seu fitxatge per a les dues pròximes temporades a través de les seves xarxes socials. L’entitat va comunicar que el nou jugador tricolor es va adherir a l’equip del Principat després de desvincular-se del conjunt de Madeira. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT