PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera derrota de l'FC Andorra

Tot i que en el joc han estat millors els tricolor, les poques ocasions que han tingut els locals han acabat en gol

Per Sònia Lecha

Lobete controla una pilota sota la intensa pluja de Bilbao.
Lobete controla una pilota sota la intensa pluja de Bilbao. | FCA

L’SD Amorebieta va rebre ahir a l’FC Andorra per a disputar el tercer partit d’aquesta temporada. Tot i la gran possessió dels tricolor, no van tenir gairebé ocasió de gol. En canvi, els de l’Amorebieta van aprofitar molt bé les poques ocasions que van tenir, ja que Jauregi amb un rebot en suspensió va marcar un gol al minut 40. 

La pluja també va ser protagonista al camp del Nuevo Urritxe durant gran part dels primers 45 minuts. Pels de Sarabia és la primera vegada que han anat per darrere en el marcador i van tancar la primera part amb una targeta groga per Petxa.

Durant els primers minuts de la segona part, semblava que els tricolor no aixecaven cap i van mostrar una clara debilitat defensiva, ja que al minut 53, el jugador de l’SD Amorebieta, Javier Eraso, va marcar el segon gol per a l’equip. Un fet, que semblava despertar als de Sarabia, ja que els va activar, però el gol no arribava. 

Al minut 63 de partit, l’entrenador dels tricolor en veure que els de l’Amorebieta es tancaven molt bé en banda i que no arribava l’ocasió dels andorrans, Sarabia va optar per canviar a Rubén Bover per Álvaro Martin i a Anderson Arroyo per Adrià Vilanova per buscar ocasions de gol. 

Els tricolor al minut 66 van tenir una clara ocasió d’encaixar un gol a porteria, però va acabar en ‘saque de banda’ que tampoc va entrar. L’Amorebieta va decidir al minut 67 fer un canvi defensiu d’Eneko Jaurebi per Ryan Edwards, ja que no volien que els tricolor encaixessin cap gol. La resposta de l’ FC Andorra va ser un canvi ofensiu on Alex Petxarroman va ser intercanviat per Iker Benito. El davanter de l’Andorra, va ser el gran protagonista de la nit, ja que va tenir fins a tres clares ocasions de gol, però cap va aconseguir entrar a porteria. Als de Sarabia donava la sensació que els podia la pressa i això els feia precipitar-se, fet que va dificultar encara més crear ocasions de gol.  

Benito va sortir amb ganes de capgirar el marcador i això va fer que motivés als seus companys per intentar que arribés l’esperat gol que va acabar fent que els tricolor perdessin el primer partit d’aquesta temporada. 

Ivan Gil i Alex Calvo junt a Benito van ser els tres jugadors tricolor que van destacar en el partit i en els clars intents de gol. 

El pròxim partit serà diumenge 3 de setembre contra el Tenerife. Un partit que es jugarà a casa, on els tricolor podran sentir la calor de l’afició, fet que els pugui motivar i guanyar el partit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT